Tercer sopar anual de la Penya Blaugrana de Roses

Sopar Penya Blaugrana de Roses

Un sopar de la Penya Blaugrana que tindrà lloc a l’Hotel Risech demà divendres, 25 de maig, a les 21 hores

Sopar Penya Blaugrana de RosesDesprés de renèixer l’any 2015, la Penya Blaugrana de Roses, presidida per David Saenz, té actualmente uns 200 socis. Aficionats, simpatitzants i amb el carnet d’abonats del F.C. Barcelona que están citats demà divendres, 25 de maig, a les 21 hores, al tercer sopar anual de l’entitat que tindrà lloc a l’Hotel Risech.

“Serà una trobada del seguidors del Barça per fer una mica de festa, passar-ho bé, i regalar diferents obsequis amb de diferents sortejos”, ha manifestat, Saénz. amb la celebració de sortejos.

Un sopar que té visos de celebrar-se durant els propers anys, ja que des que va agafar les regnes de la Penya Blaugrana al final de 2015, i evitar així la seva desaparició, “han estat els mateixos socis la que l’han revifada, de tal manera que les dubtes que teníem per si la seu de la Penya era viable s’han esvaït gràcies al compromís dels socis”, ha afirmat el president David Saenz, agraint la seva implicació, ja que cada cop que hi ha partit van a la seu i es donen una fart de treballar portant el local, el servei de bar, d’organitzar sopars”.

Tothom convidat a assistir-hi

Tothom que estigui interessat pot assistir al preu de 25 € al sopar, sigui o no soci de la Penya Blaugrana, l’únic que es recomana és notificar la assistència al mateix Hotel Risech o bé al Bar Cerdanya.