I amb el tercer torneig s’acaben els campionats de vòlei a les platges de Roses

III Torneig Vòlei Platja Vila de Roses 2017

Un moment de la final del tercer torneig del XXVI Campionat Local de Vòlei Plajta Vila de Roses

Dissabte es va jugar el tercer i últim torneig del XXVI Campionat Local de Vòlei Plajta Vila de Roses

III Torneig Vòlei Platja Vila de Roses 2017
Un moment de la final del tercer torneig del XXVI Campionat Local de Vòlei Plajta Vila de Roses

El tercer i últim torneig del XXVI Campionat Local de Vòlei Plajta Vila de Roses s’havia de disputar el passat 19 d’agost, però els tres dies de dol decretats per la Generalitat, als quals es va acollir l’Ajuntament de Roses, amb motiu dels atemptats de Barcelona i Cambrils, es va ajornar per aquest dissabte, 26 d’agost.

Un total de 20 equips, 9 en el nivell Promoció i 11 en l’Avançat, van participar en aquest últim torneig del campionat local de vòlei, “un nivell d’inscripció dels anys anteriors, potser un xic més fluix que al tercer torneig d’anys anteriors pel fet que es va ajornar, i en una setmana, a finals d’agost, molts de turistes ja ha marxat”, va significar Carles Trilla, director de 100×100 Fitness, empresa organitzadora del campionat amb el suport de l’Ajuntament de Roses.

Els del primer nivell, que es juga a un set al millor de 15 punts i la final a tres, es van dividir en 2 grups, un de 4 i un de 5, per jugar la fase prèvia. Els 4 primers de cada grup van passar a quarts de final, ja que no es va fer vuitens, semifinals i la final que va ser guanyada pel No Pain No Gain en guanyar per 2 sets a zero a Les Presses.

I els 11 equips del nivell Avançat es van dividir també en 2 grups de 5 i un de 6, per passar els quatre millors de cada grup les següents eliminatòries de vuitens, quarts, semifinals i quedar els dos que van disputar la gran final, els rosincs del Monterrey contra els francesos del Ben de Canet, guanyant els primers per 2 sets a 1.

L’entrega de trofeus va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Juan M. Fernàndez, el qual va entregar als guanyadors del nivell Avançat un val de 75 € gentilesa del Restaurant Rom, així com ampolles de vi gentilesa del Celler Espelt.