Tercera campanya a Roses de “Posem-li pebrots al càncer”… Vols col·laborar?

Posem-li pebrots al càncer

Campanya solidària on es convida a la ciutadania a comprar una bossa de dos pebrots, un de verd i un de vermell, per poder desenvolupar els projectes d’atenció als malalts de càncer i les seves famílies

Posem-li pebrots al càncerCoincidint amb el Dia Mundial del Càncer, que se celebra el 4 de febrer, la Fundació Roses contra el Càncer s’adhereix per tercer any consecutiu a la campanya impulsada per Aquesta iniciativa, impulsada per la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (/FECEC) i Condis Supermercats amb l’objectiu de recaptar diners pels projectes  d’atenció als malalts de càncer i les seves famílies.

Així, durant el proper cap de setmana, 3 i 4 de febrer al Condis ubicat a la Gran Via Pau Casals, nº 178-184, voluntaris i voluntàries de la Fundació vendran safates de pebrots, un de verd i un de vermell, al preu d’1,50 euros.

Una campanya, cal a dir, que a Roses ha tingut molt d’èxit els dos anys que s’ha celebrat, el que deixa palès de la gran solidaritat dels vilatans. El primer any, 2015, es van vendre 602 bosses de pebrots , i l’any passat es va arribar a les 816, que va donar una recaptació de 1.224 euros.

Una quantitat de diners que no hauria estat possible si no fos pels voluntaris que van voler donar un cop de mà per estar una estona al supermercat Condis oferint les bosses de pebrots als usuaris del centre comercial.

Voluntaris que mai són pocs, per aquest motiu la Fundació Roses Contra el Càncer acollirà amb els braços oberts a totes les persones que vulguin col·laborar en aquesta campanya. I per fer-ho només cal trucar al telèfon de l’entitat, 972 15 12 95, o bé enviant un correu a l’adreça fundacio@fundacioroses.org.

La campanya “Posem-li pebrots al càncer es portarà a terme en més de 400 establiments Condis de tot Catalunya.