Suquet de peix de Rose

Tercera Pedalada a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer

Encara hi ha les inscripcions obertes per participar a la tercera Pedalada organitzada pel Club Ciclista Roses a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer

El Club Ciclista Roses va organitzar al maig del 2022 la segona pedalada per ajudar a la Fundació Roses Contra el Càncer.

Una iniciativa que va tenir tant d’èxit tant el primer com el segon any que el president del club ciclista rosinc, Joan Hornos, va decidir organitzar, juntament amb la Fundació, la seva tercera edició, la qual en lloc de celebrar-se a la primavera com l’any passat es farà aquesta tardor, concretament, aquest proper diumenge, 22 d’octubre.

Així, tots els aficionats al ciclisme que vulguin sumar-s’hi a la causa tenen una cita diumenge a les 10 hores a la Plaça Catalunya, que és d’on es donarà inici la pedalada per després de fer un recorregut de 10 km arribar a la Ciutadella.

I un cop tots els ciclistes siguin a l’interior del recinte emmurallat podran esmorzar una botifarra feta a la brasa per a l’ocasió.

Inscripcions

Per poder participar en aquesta 3ª Pedalada benèfica cal fer la corresponent inscripció aportant un donatiu de 10 € si es fa de manera online i de 13 euros en el cas de fer-la de manera presencial a la seu de la Fundació Roses Contra el Càncer.

Amb aquests 10 euros cada participant obtindrà una samarreta exclusiva de l’esdeveniment a més de poder gaudir de la botifarrada.

  • Per fer la inscripció online i tenir més informació cliqueu AQUÍ.
  • Per fer la inscripció presencial cal dirigir-se al carrer Espronceda, 44, de Roses.

Tot els donatius aniran íntegrament destinats al projecte d’atenció psicosocial de la Fundació Roses Contra el Càncer per ajudar els malalts oncològics de Roses i els seus familiars.