I a la tercera el Piscines Gutiérrez guanya el XXè Campionat Local de Futbol Platja Vila de Roses

XXè Campionat Local de Futbol Platja Vila de Roses

Rematada acrobàtica d'un jugador del Piscines Gutiérrez a la final

Després de dos finals consecutives perdudes els jugadors del Piscines Gutiérrez aconsegueixen la copa de campions

XXè Campionat Local de Futbol Platja Vila de Roses
Rematada acrobàtica d’un jugador del Piscines Gutiérrez duran la final contra el Serralleria Blanco

Es mereixien guanyar el Campionat Local de Futbol Platja Vila de Roses. Els jugadors del Piscina Gutiérrez tot i que sigui només per la seva insistència es mereixen aixecar la copa de Campions. Al 2013 van quedar eliminats a semifinals pel Cristalleria Roses a la tanda de penals. Al 2014 van arribar a la final i es van enfrontar al… Cristalleria Roses, i la van perdre a la tanda de penals, i l’any passat, al 2015, també es van enfrontar a ells i la vam tornar a perdre, esdevenint el Cristalleria Roses la bèstia negra del Piscines Gutiérrez, però les ratxes, els cicles, s’acaben, i el del Cristalleria va acabar dissabte a les semifinals del XXè Campionat Local de Futbol Platja davant el Serralleria Blanco.

I mentrestant els jugadors del Piscina Gutiérrez, per l’altra banda del quadre van anant eliminant rivals per jugar la final per 3ª vegada consecutiva. Per jugar i guanyar, fent bo el dit de a la tercera va la vençuda, “sí, ja ens tocava després de perdre els dos últims anys i estem molt contents, sobretot pel nostre patrocinador, l’Ernesto de Piscines Gutiérrez, que sempre està al nostre costat donant-nos suport i s’ho mereix, perquè sense ell no seria possible ni jugar aquí, ni a la Copa Catalunya ni a la Lliga Nacional”, va assenyalar el capità dels campions, Nelson Rodríguez.

Rodríguez va reconèixer que l’hagués “agradat jugar guanyar la final contra el Cristalleria perquè ens han guanyat dues vegades, però si que és veritat qui arriba a la final es perquè s’ho mereix, i el Serralleries Blanco s’ho ha merescut”, per destacar sobre el rival de la final que “ha fet un gran torneig arribant a l’últim partit molt cansat perquè no tenien gaire gent per fer canvis i nosaltres físicament hem estat superiors.

Una superioritat física que es va plasmar en un 3-1 en el marcador a favor del Piscines Gutiérrez.

Assenyalar que Sergio Useros, de l’equip campió, va ser escollit el jugador més destacat del campionat, i Francisco López, del Cristalleria Roses, el millor porter. També es va portar un trofeu el Club Esportiu Sala Roses per participar per primer cop.

D’altra banda, destacar que tot i que enguany la inscripció per participar era gratuita, gentilesa de l’Ajuntament de Roses per celebrar que aquest Campionat de Futbol Platja ha arribat a la seva vintena edició, la participació ha estat la mateixa que l’any passat. Una dotzena d’equips. El regidor d’Esports de Roses, Juan M. Fernández, i Carles Trilla, gerent de 100×100 Fitnes, entitat coorganitzadora del torneig, van ser els encarregats de lliurar els corresponents trofeus.

XXè Campionat Local de Futbol Platja Vila de Roses
Classificació general

1er Piscines Gutiérrez
2on Serralleria Blanco
3er Cristalleria Roses
4art Roses Platja Juvenil
Batinox
Popeyes
Xiri-Multiòptiques
Venta del Alma F.P.
Hotel Risech
10è Xarxa de Convivència
11è Club Esportiu Sala Roses
12è Agència Ricart