Tercera Quina Infantil de l’A.E. Roses i tercer èxit de participació

Quina Infantil de l’A.E. Roses

Quina Infantil de l'A.E. Roses celebrada el passat diumenge, 20 de desembre

La mainada de Roses torna a omplir l’envelat de la plaça Frederic Rahola per jugar a la Quina Infantil de l’Agrupació Esportiva Roses

Quina Infantil de l’A.E. Roses
Quina Infantil de l’A.E. Roses celebrada el passat diumenge, 20 de desembre

Fa dos anys, al 2013, l’Agrupació Esportiva Roses, va endegar per les Festes de Nadal la primera Quina Infantil amb un gran èxit de participació. Èxit que va reeditar l’any passat, i que ha tornat a repetir enguany. “Cada any la resposta és més bona, hi ve més mainada acompanyada dels seus pares, mares i familiars, destacant que no només ve gent del club, sinó d’altres entitats esportives i, en general, de tot Roses, perquè la gent s’ho passa molt bé també en aquesta quina infantil, ja que esdevé en tota una festa per a tota la família”, va assenyalar el president de l’A.E. Roses, Sergi López.

Una participació que, segons López, any darrera any va creixent, la qual cosa “és positiu per a que amb el pas dels anys esdevingui en una tradició al poble de Roses” va afirmar López, destacant que “com l’entitat esportiva més antiga de la Vila hem de fer activitats per a les noves generacions, tant a nivell social com a nivell esportiu, ja que Roses ho té tot per ser un referent en l’esport a nivell de la demarcació de Girona i més enllà”.

Una Quina infantil on va aparèixer, abans d’hora, el Pare Noel, i on els regals que hi havia eren molt llaminers, questió important per tenir una gran participació. I paradoxes de la vida, el regal desitjat per tots, la Play Station 4, se’l va emportar un nen que juga a futbol en el Base Roses.

Discomòbil a la Quina del dissabte, 26 de desembre

El president de l’A.E. Roses va avançar que després de finalitzar la quina que se celebrarà aquest proper dissabte, dia de Sant Esteve, es portarà a terme la celebració d’una discomòbil “per a totes les edats”, que anirà del DJ Goro.