Thomas Spieker agafa embranzida amb la seva campanya virtual en suport de elBulliFoundation

elBulliFoundation

Aquesta campanya, impulsada pel rosinc Spieker, s’havia aturat després la suposada renúncia de Ferran Adrià al seu projecte

elBulliFoundationThomas Spieker va impulsar a principis d’aquest mes una campanya a través de Change.org en favor de elBulliFoundation, arran de la qual alguns mitjans de comunicació, entre d’ells viladeroses.cat, van fer-se ressò de la suposada renuncia de Ferran Adrià al projecte. Una renuncia que no va ser tal, com així es va encarregar d’afirmar l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, que va tenir oportunitat de parlar amb el xef, el qual en cap moment va dir que renunciava al seu projecte.

Una suposada renuncia que també van aprofitar els ecologistes de la IAEDEN-Salvem l’Empordà per valorar-la de manera positiva, a la vegada que d’alertar de possibles irregularitats en els obres que s’estan portant actualment.

Semblava doncs que Spieker havia impulsat una campanya de recollida de signatures en favor de elBulli 1846 en va, però ara, i arran de les darrera informació sobre que Ferran Adrià ha desmentit la seva renúncia, el rosinc afirma que “ara és més important que mai, que la societat civil li fem saber a Ferran Adrià que soms majoria els que recolzem el seu projecte i els que creiem que Roses, la Costa Brava i Catalunya soms uns privilegiats per la seva proposta”.

I per tant fa una crida a que “reprenem la campanya de les signatures amb tota la força possible, ja que l’aturada s’ha produït a causa d’unes informacions falses que algú interessadament ha fet córrer”.