Fira de la Rosa de Roses

El tobogan inflable aquàtic de la Festa Major de Roses reedita l’èxit de l’any passat

Festa Major de Roses 2017
El tobogan inflable aquàtic va tornar a ser un èxit per la Festa Major de Roses

Unes 3.000 persones, entre petits i grans es van llençar pel tobogan aquàtic de més de 100 metres de llargada

Festa Major de Roses 2017
El tobogan inflable aquàtic va tornar a ser un èxit per la Festa Major de Roses

Tot el que té de llarg el carrer de la Pujada al Puig Rom es utilitzar ahir, per segon any consecutiu, per instal·lar el tobogan aquàtic inflable com una activitat més de la Festa Major de Roses per al gaudi de tota la família.

Un tobogan de 102 metres que va ser utilitzat per petits, joves i grans durant tot el dia (d’11 a 14 hores i de 16 a 18 hores), que no paraven de fer cua per pujar caminant tota la pujada i baixar-la lliscant a sobre d’un flotador pel qualsevol del dos carrils dels que disposava el tobogan.

Va ser una activitat refrescant i divertida que va reeditar l’èxit de participació que va tenir l’any passat, comptabilitzant unes 3.000 persones que van gaudir de l’atracció, “i de fet es podia haver superat la xifra de l’any passat, però tenim un horari establert i abans que arribi l’hora he de tancar l’accés a les cues, perquè sinó no compliríem l’horari”, va dir Josep Mandri, gerent de Mòbil Parc, l’empresa responsable de l’atracció.

Mandri va afirmar que el secret de l’èxit del tobogan “és que és una activitat, que a més de poder gaudir-la tota la família sencera, molt agradable, perquè un dia de calor com el d’avui –per ahir-, és genial per poder refrescar-se mentre et diverteixes”.

Segurament, donat l’èxit de participació que va tenir també enguany el tobogan, el trobarem l’any vinent per la Festa Major.

[fsg_gallery id=”330″]