‘Toc-Toc, on ets?’ el joc de la Fira de la Rosa per guanyar descomptes al comerç de Roses

Fira de la Rosa de Roses

Una gimcana sota el nom de ‘Toc-Toc, on ets?’ permet endur-se descomptes del 20% i menús gastronòmics a partir del 22 de maig

Fira de la Rosa de RosesLa VIII edició de la Fira de la Rosa de Roses estrena imatge corporativa, la qual està protagonitzada pel personatge anomenat Toc-Toc, que representa i exemplifica l’esperit juganer del certament. En motiu d’aquest fet, a partir del dimecres 22 de maig es posa en marxa la campanya ‘Toc-Toc, on ets?‘, en la qual, una versió en cartró-pluma d’aquest simpàtic personatge s’anirà traslladant diàriament per diferents comerços de la vila convidant als visitants a trobar-lo, ja sigui a l’aparador o a l’interior de la botiga. Aquells que descobreixin en Toc-Toc, guanyaran de forma automàtica un val descompte del 20% en els productes que aquell comerç ven, així com un val-invitació per degustar un Menú de la Rosa en algun dels restaurants que participen en la campanya ‘1000 Roses a Roses‘.

La campanya ‘Toc-Toc, on ets?’ es perllongarà fins al dia 5 de juny; i aquells que hagin guanyat algun val de descompte podran bescanviar-lo fins al 30 de juny.

La VIIIa edició de Fira de la Rosa se celebrarà el cap de setmana de l’1 i 2 de juny i repetirà l’exitosa fórmula de celebrar un cap de setmana on es combinen espectacles a peu de carrer gratuïts (teatre, circ, música…) amb una amplia oferta gastronòmica que involucra a molts dels restauradors de la vila, i una espectacular mostra floral. Sense oblidar xerrades, desfilades de pentinats florals, una Holy Party o un concurs d’Instagram.