Toni Albà i Fermí Fernández presenten demà al Teatre Municipal de Roses “Histèria Sagrada”

“Histèria Sagrada”

Protagonitzada per Toni Albà i Fermí Fernández, “Histèria Sagrada” és una paròdia sobre els predicadors religiosos

“Histèria Sagrada” “Histèria Sagrada” és una obra que evidencia de manera divertida, entenedora i senzilla, els conflictes entre creacionistes i evolucionistes. Les grans contradiccions dels uns davant les proves empíriques dels altres, serveixen per posar damunt l’escenari alguns dels problemes més recurrents que afecten la religió.

Després del robatori del Nen Jesús de Trona, mossèn Dalmau, prior de l’ordre de Sant Hams i rector del convent de Steer, a Holanda, rep l’encàrrec d’investigar els diferents corrents religiosos per tal de copsar-ne els defectes i les mancances que han portat la societat a allunyar-se dels valors morals i espirituals. Després de la investigació, mossèn Dalmau decideix elaborar una conferència educativa inspirada en la més pura tradició de la moixiganga medieval, amb la finalitat que tots els feligresos de la congregació retrobin els orígens essencials i purs de la religió.

En aquest Primer Acte Extraordinari de la Congregació Hamsteriana, mossèn Dalmau, representarà una revisió de la història de l’arribada del Messies, assistit per l’Antonio, un professor de ciències naturals en procés de rehabilitació espiritual, aficionat als vapors etílics i evolucionista torracollons.

El preu de les entrades per a la representació és de 15 euros.

Per a jubilats, Carnet Jove i carnet Biblioteca de Roses el preu és de 12 €. I per als menors de 16 anys, acompanyats per un adult, i les parelles lingüístiques de Roses tenen entrada gratuïta.