Toni Bassó i Joan Jorquera amb els millors taekwondistes del món

TKD Joan's
Joan Joquera i Toni Bassó

Els dos esportistes del TKD Joan’s de Roses, Toni Bassó i Joan Jorquera, van participar en un campus internacional de taekwondo celebrat a Madrid

TKD Joan's
Joan Joquera i Toni Bassó fotografiats al Winter Training Camp

Toni Bassó i Joan Jorquera finalitzen avui la seva participació al Campus internacional ‘Winter Training Camp’ organitzat pel prestigiós entrenador Jesús Ramal i que es va portar a terme, des de el passat 26 de desembre, al Pavelló José Caballero de Madrid.

A l’esdeveniment van participar competidors d’alt nivell provinents de països d’arreu del món, com Finlàndia, França, Itàlia, Ghana i Bulgària, entre d’altres
Al llarg dels dies de concentració els competidors del Tkd Joan,s van tenir oportunitat de ser dirigits per entrenadors del més alt nivell, treballant en sessions de matí i tarda per millorar aspectes tècnics i tàctics.
Ahir diumenge va ser el dia establert per realitzar una competició-test, en la qual els dos rosincs del TKD Joan van tenir l’oportunitat d’enfrontar-se a un seguit de lluitadors.
El sorteig va decidir que Toni Bassó s’enfrontés en el seu primer combat contra un taekwondista de la Comunitat Andalusa, al qual va guanyar per 6-2.

Al segúent, Bassó va tenir com a contrincant al campió nacional de l’equip Ham-Kuk de Madrid, Manuel Beloqui. Una lluita que es va haver de decidir, després d’acabar el temps reglamentari amb empat a 2, gràcies al punt d’or, el qual va donar la victòria a l’esportista madrileny.

Per la seva banda, Joan Jorquera, que va arribar a Madrid després de guanyar, entre d’altres, a l’Open Internacional Basa Sport de Burgos, a l’Open internacional de Benicassim i al campionat d’Espanya de Clubs celebrat a Oropesa de Mar. Uns títols que van elevar a 128 combats guanyats amb només 13 anys
Amb aquestes credencials va sortir Joan a lluitar sobre el tatami, el qual va mostrar la seva categoria en guanyar el seu primer combat per 14-7, el segon per 16-4 davant un lluitador de França, i el tercer per 11-7 contra un competidor de la Comunitat de Madrid.

Tots dos taekwondistes rosincs, Bassó i Jorquera, van valorar molt “positivament” l’experiència d’haver pogut compartir entremaments amb alguns dels millors taekwondistes del món de les seves respectives categories, Cadet i Sènior, així com d’haver rebut els consells tècnics i tàctics de mestres de prestigi en el món del taekwondo.