En Toni Gibert, del GEN Roses, acaba tercer a l’Escala en la prova del campionat d’Espanya de Làser Radial Grand Màster

GEN Roses
En Toni Gibert en una de les regates / Foto: Laura Carrau

Entre els passats dies 27 i 29 de maig, set esportistes del GEN Roses van participar al Campionat d’Espanya de Làser Màster 2016

GEN Roses
En Toni Gibert en una de les regates / Foto: Laura Carrau

7 regatistes del GEN Roses es van presentar a l’Escala el cap de setmana passat per participar a la prova del campionat d’Espanya  de Làser Radial Grand Màster.

D’entre tots els esportistes del GEN va destacar pels bons resultats i per la seva regularitat en Toni Gibert fent diverses posicions entre els 10 primers classificats i obtenint un 13è lloc de la classificació general i 3er en la categoria Grand Màster.

Per la seva banda, Enric Amat, Isidre Puigdevall i Laurent Vigo també van aconseguir bons parcials, però amb menys regularitat, i van acabar entre els 20 primers classificats i en molt bona posició a les seves categories: Apprentice, Master i Grand Master.

Cal destacar també, en categoria femenina, a Isabelle Arnaux; com a debutant a Carles Carbonell, i així també a Jereome Jacqmain, que en la classe Làser Standard en va lluitar amb dos medalles olímpiques com són en Miguel Noguer i en Jose Luis Doreste.