Tony Gallardo, del Club Ciclista Roses, fa tercer al tram cronometrat de la 3ª etapa de la Transpyr Road

Transpyr

Mario Rabell comandant el pilot en un descens de la 3ª etapa de la Transpyr Road / FotoEsportBCN

Els ciclistes de Roses estan situats entre els primers de la general, amb Tony Gallardo al podi després de 3 etapes

Transpyr
Mario Rabell comandant el pilot en un descens de la 3ª etapa de la Transpyr Road / FotoEsportBCN

A les 8 en punt i amb una temperatura de 16º els ciclistes de la Transpyr Road i, entre d’ells els del Club Ciclista Roses, Mario Rabell, Miguel Lozano, Lluís Puigbert i Tony Gallardo, iniciaven la tercera etapa des de La Seu d’ Urgell per recórrer els 136 km i superar els 2.850 metres de desnivell que els separaven del Pont de Suert, no sense abans pujar al Port del Cantó, on es va portar a terme el tram cronometrat de 53 km de l’etapa , previ pas per arribar a Sort.

Una crono en la que el ciclista Gallardo, va fer la tercera millor marca per darrera de Joan Birbe, el guanyador, i David Ribas. Una cronometrada que ha deixat un molt bon de sabor de boca als ciclistes rosincs “després del mal gust d’ ahir per la punxada, avui arribar el tercer ha estat un molt bon resultat i amb bones sensacions a la part final de la crono. Ara espero recuperar bé per les properes etapes”, va comentar Puigbert al finalitzar l’etapa.

Una jornada ciclista de la Transpyr Road que la van finalitzar cap 14:30 hores “amb una bona temperatura de 23° i contents, ja que després de passar ahir per les contrades del Berguedà, que conec molt bé i superar amb una bona crono el coll de Pradell, avui he recuperat molt a la part final”, va assenyalar sobre la seva actuació a l’etapa Lozano.

Als ciclistes de la Transpyr Roda els espera avui una etapa amb 5 ascensions amb molts trams d’asfalt desfet i un tram cronometrat de 44 quilòmetres, coronant els ports de Coronas i Torrelisa.

Israel Núñez i Roberto Bou s’imposen en la tercera etapa de la Transpyr Bike, que avui s’endinsa en el Pirineu aragonès

Transpyr
Ciclistes de la Transpyr Bike en plena etapa / FotoEsportBCN

L’equip format pel 6 vegades campió d’Espanya Israel Núñez i Roberto Bou ha recuperat avui la seva superioritat a la tercera jornada de la Transpyr, i s’ha imposat a l’equip Probike gràcies a una explosiva pujada a les darreres rampes de l’etapa amb final a El Pont de Suert. D’aquesta manera els dos corredors barcelonins obren forat a la taula general de temps, que lideren ara amb més de vuit minuts d’avantatge sobre David Mateu i Pau Botella.

Els dos equips han comandat l’etapa reina de la Transpyr entre La Seu d’Urgell i El Pont de Suert,  amb un recorregut de 119 quilòmetres amb llargues i espectaculars trialeres, i un desnivell de 2.930 metres.

En només tres dies els 350 participants han tastat la diversitat meteorològica i paisatgística del Pirineu català, amb pluges torrencials, calor sufocant i terreny sec i enfangat. Malgrat tot estan completant les etapes amb el temps màxim establert i s’acosten al seu objectiu d’arribar dissabte a Hondarribia.

La Transpyr Bike deixa avui Catalunya per endinsar-se al Pirineu aragonès, amb una etapa entre El Pont de Suert i Aínsa de 95 quilòmetres i un desnivell de 2.785 metres.