Torna la clàssica regata To Be or Not To Be a Roses

To Be or Not To Be a Roses

80 regatistes, 30 a la classe Làser Standard i 50 a la classe Radial ja han fet la seva inscripció per participar a la To Be or Not To Be a Roses

To Be or Not To Be a RosesAquest cap de setmana 7, 8 i 9 d’octubre es disputa a Roses una nova edició de la competició de Vela To Be or Not To Be, organitzada pel Grup d’Esports Nàutics (GEN), amb la participació prevista de regatistes nacionals i internacionals de la classe Làser Màster.

De fet, uns 30 de la Standard i uns 50 de la Radial ja han fet efectiva la seva inscripció per competir en aigües de la badia de Roses. A la primera de les classes l’objectiu dels participants és arravatar el títol aconseguit l’any passat per Leandro Rosado, i impossibilitar, a la vegada que no es coroni campió per tercera vegada consecutiva després de guanyar al 2014 i al 2015, però si ho fa Rosado es quedarà el trofeu en propietat.
En la Radial el rival a bati serà la regatista olímpica Mònica Azón, guanyadora de la regata en quatre ocasions, entre d’elles una al 2012, i la darrera l’any passat.

En quant a la previsió meteorològica, tot i que encara és aviat per assegurar res, apunta a que la temperatura serà molt bona per dissabte i s’espera que el vent tèrmic de sud de la Badia de Roses pugui ser protagonista en la primera jornada oficial de competició. En canvi, per diumenge s’espera una tramuntana moderada que la previsió anirà confirmant.

La regata To Be or Not To Be per regatistes màster sempre ha estat d’un molt alt , com ho demostra que entre la flota hi participen regatistes que han estat olímpics, alguns d’ells amb medalla com Miguel Noguer, el José Luis Doreste, José Maria Van der Ploeg i la mateixa Mònica Azón.