Torna un dels espectacles amb més èxit de Roses, la Nit de l’Humor en favor de la Fundació Josep Carreras

Un Somriure per la Leucèmia

Dissabte, 22 d’octubre, el Teatre Municipal de Roses acollirà la 9ª Nit de l’Humor ‘Un Somriure contra la leucèmia’

Un Somriure per la LeucèmiaLes associacions Wendy’s Club i Pim Pam Pum de Roses tornen a organitzar un dels espectacles amb més poder de convocatòria de la Vila, la Nit de l’Humor a benefici de la Fundació Josep Carreras.

Una Nit de l’Humor que serà la novena edició d’Un Somriure contra la leucèmia’ i en la qual els organitzadors repeteixen la fórmula amb la que es van estrenar el primer any, i que va ser “portar tres monologuistes, tots tres diferents en quant a l’espectacle que ofereixen, així, al que no l’agradi un l’agradarà un altre i per tant ens asseguren que sigui a gust de tothom”, ha assenyalat Alfons Gómez, principal impulsor, juntament amb la seva família d’aquest espectacle d’humor que ja s’està convertint en un clàssic a Roses.

Tres monologuistes al preu

I els tres monologuistes que hi seran el dissabte 22 d’octubre, en dues sessions, al Teatre Municipal de Roses són el gadità Tony Rodríguez, el català Xavier Deltell i el sevillà Jesús Cañete, tot ells molt mediàtics, ja que si no surten en algun programa de TV nacional ho fan en els de les seves respectives autonomies.

Tres monologuistes de primera línia al preu d’un de sol, ja que l’entrada per assistir a la 9ª Nit de l’Humor només val 15 euros si es compra de manera anticipada i 18 € si es fa el mateix de l’espectacle a la taquilla del teatre.

On adquirir les entrades

Els interessats en adquirir les entrades de manera anticipada es poden dirigir a la Perruqueria Eros, ubicada a l’Avinguda Montserrat nº 26, a la Llibreria Mas Blanch, a la Ctra. Mas Oliva, 20. També es pot fer trucant al telèfon de l’Alfons Gómez, al 660 30 50 08.

Recordem que al passat mes de març es va celebrar la 8ª Nit de l’Humor amb l’obra ’50 Ombres d’Andreu i que va assolir un rècord d’assistència de públic. Un registre que els organitzadors voldrien superar “en pro de la lluita contra la leucèmia”, ha significat l’Alfons.

Cal assenyalar que per a que ningú es quedi sense veure l’espectacle d’una hora i mitga de durada s’han programat, com sempre en la Nit de l’Humor, dues sessions. La primera serà a les 20:30 hores, i la segona a les 22:30 hores.