Torna el pàrquing de Zona Blava a Roses

Torna el pàrquing de Zona Blava a Roses

El període d’aparcament tarifat amb Zona Blava a diferents espais del centre de Roses s’inicia aquest dissabte, 1 de maig, i s’allargarà fins al 30 de setembre

Com en anys anteriors, les zones tarifades de Zona Blava es mantenen en 3 àrees: tram de l’avinguda de Rhode entre el carrer Lluís Companys i l’Av. Jaume (Zona 1); Jaume I, plaça Frederic Rahola i part de l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat (Zona 2); i l’aparcament del Mercat Municipal (Zona 3). El servei tarifat durarà fins al 30 de setembre i el seu preu es manté en 1€/hora en horari de 10 a 20 hores.

Cal tenir en compte que a la zona 2 s’estableix una franja horària gratuïta durant els migdies, de 13.30 a 16 hores, mentre que els diumenges i festius és d’estacionament lliure durant tot el dia.
Per la seva banda, la zona 3 és gratuïta tots els dies de la setmana de 13.30 a 16 hores.  Pel que fa a la zona 1, aquesta manté el l’ horari tarifat de dilluns a diumenge, de 10 a 20 hores.

Un any més, el servei posa a disposició dels usuaris l’aplicació “Easypark”, que facilita el pagament des del mòbil, abonant de forma ràpida i còmoda l’import pel temps exacte d’estacionament. A més, l’empresa concessionària del servei, Opciones Viales, ofereix als comerciants targetes amb descompte perquè puguin gratificar els seus clients.

Cal recordar també que els propietaris de vehicles donats d’alta Roses i al corrent de pagament de l’impost de circulació, disposen d’una hora d’estacionament gratuït diària en el pàrquing de Ports de la Generalitat, al front de mar, entre l’1 de maig i el 30 d’octubre, gratuïtat que fora d’aquest període s’amplia a 3 hores durant el dia i la totalitat de la nit.