Suquet de peix de Rose

Torna el tobogan aquàtic després de 2 anys a la Festa Major de Roses amb un èxit de participació

Festa Major de Roses 2022
Una dona llençant-se pel tobogan aquàtic

Unes 400 vegades a l’hora es van llençar les persones (infants, joves i grans) pel tobogan d’aigua, que només finalitzar Els Corsaris de l’Escuma van iniciar la seva festa a l’envelat de la Rahola

El tobogan aquàtic va venir per primer cop a la Festa Major de Roses allà pel 2016. Una activitat que va agradar molt com ho deixava palès que en tots els anys que s’ha celebrat aplegava moltíssima gent per refrescar-se amb l’aigua mentre lliscaven amb l’ajuda d’un flotador una distància de 102 metres.

A causa de la pandèmia, aquesta activitat no es va poder celebrar durant els dos anteriors de la Festa Major, però enguany ha tornat assolint l’èxit que va tenir durant els 4 primers anys de celebració. “Ha vingut molta gent, ha estat un èxit, i la gent no volia que s’acabés, per això hem hagut de tancar cua 45 minuts abans de les 6 de la tarda, l’hora prevista del tancament, perquè sinó no haguéssim marxat avui, compta que s’han llençat una mitjana de 400 persones cada hora, que en el total del matí i tarda calculem prop de 3.000 vegades que s’ha llençat la gent pel tobogan ”, va afirmar Josep Mandri, gerent de l’empresa Mòbil Parc, que gestiona l’atracció aquàtica inflable.

Festa de la Escuma amb Els Corsaris de l’Escuma

Festa Major de Roses 2022
La Festa de l’Escuma va canviar enguany d’ubicació, passant de la plaça Catalunya a l’envelat de la Rahola

Tot i haver de tallar la cua 45 minuts de les 18 hores, el tobogan aquàtic es va tancar un quart d’hora més de tard del previst, és a dir, quan feia tot just 15 minuts que s’havia iniciat, a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, la Festa de l’Escuma a càrrec de la companyia Xip Xap, que va oferir l’espectacle Els Corsaris de l’Escuma, en el qual nens i nenes acompanyats dels seus pares i mares es van fer còmplices d’uns trepidants corsaris per celebrar una batalla de plena de confeti, pilotes gegants, escuma de colors, fum, aigua, samarretes i serpentines.

A les 19 hores no hi havia ningú, però ningú, a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, que enguany ha agafat el relleu de la plaça Catalunya per celebrar aquesta festa, que no estigués ben remullat d’escuma.