Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Torna la Trobada Jove d’Estiu de l’Alt Empordà amb un nou format més ambiciós

Trobada Jove d’Estiu de l’Alt Empordà
Moment de la presentació de la Trobada Jove d’Estiu de l’Alt Empordà

La Trobada comptarà amb la participació d’uns 500 joves d’entre 12 i 17 anys, pertanyents a algun casal o espai jove de la comarca, entre ells els de Roses

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà, juntament amb els Ajuntaments de Roses, Castelló d’Empúries i l’Escala, han presentat el nou format de la Trobada Jove d’Estiu de l’Alt Empordà, que torna després d’uns anys d’aturada a causa de la pandèmia. La trobada, que tindrà lloc el pròxim 19 de juny a la zona esportiva del passeig Marítim d’Empuriabrava, es durà a terme de les 16 a les 22 hores i comptarà amb la participació d’uns 500 joves d’entre 12 i 17 anys, pertanyents a algun casal o espai jove de la comarca, entre ells els de Roses.

Les activitats començaran amb un circuit d’inflables, tant terrestres com aquàtics. Es continuarà amb una festa holi i una festa de l’escuma. La jornada acabarà amb la DJ Alegre que amenitzarà la festa fins a les 22 hores. 

El vicepresident i conseller comarcal de Joventut, Alfons Vila, ha assegurat que en aquesta edició hi ha un rècord de participació respecte a les tres edicions anteriors. A més, Vila s’ha mostrat orgullós que les administracions s’hagin coordinat per fer-ho possible, assegurant que “arran de la pandèmia, activitats com aquestes són més necessàries que mai”. El vicepresident també ha defensat les polítiques destinades a la promoció del lleure, en assegurar que “des del Consell Comarcal hi continuarem apostant, perquè són els fonaments del que els joves seran el dia de demà”.

A la roda de premsa també han estat presents l’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, la regidora de Joventut i Esports de Roses, Verònica Medina, i la tinent d’alcaldia de l’Escala, Marta Rodeja. Tots tres han posat en relleu la importància de la bona entesa i participació que hi ha hagut entre les administracions per dur a terme projectes com aquests. A més, s’han instat a continuar aquesta activitat durant futures edicions sense interrupcions.
La trobada comptarà també amb un salt en paracaigudes, organitzat per SkyDive Empuriabrava, que commemorarà el 30è aniversari del salt que l’empresa va dur a terme per les Olimpíades de l’any 1992.