Torna l’associació juvenil Embranzida Jove de Roses

Embranzida Jove de Roses
La nova Junta de l'Embranzida Jove de Roses, amb el nou president Pau Magester (segon per la dreta)

Després d’una pausa de més de 3 anys Embranzida Jove torna, segons un comunicat fet públic per l’entitat, per dinamitzar el jovent de Roses

Embranzida Jove de Roses
La nova Junta de l’Embranzida Jove de Roses, amb el nou president Pau Magester (segon per la dreta)

A l’octubre de 2013 l’associació juvenil Embranzida Jove de Roses va anunciar que cessava la seva activitat que anava desenvolupant a la Vila per tal de portar a terme accions dirigides al jovent a nivell de la demarcació de Girona. Una iniciativa que va explicar el llavors president de l’entitat, Gerard Teixidó.

Una activitat a nivell gironí, però que no es va encetar mai, per la qual cosa Embranzida Jove va desaparèixer del mapa juvenil durant tot aquest temps.

I ara, tres any i mig després, segons un comunitat fet públic per la mateixa associació juvenil, Embranzida Jove torna a l’activitat a la població on va néixer Roses.

Comunicat Embranzida Jove

L’Associació Juvenil i Cultural Embranzida Jove de Roses torna a renéixer després d’una pausa de 3 anys, amb l’objectiu de tornar a dinamitzar el jovent de la vila, i ho fa amb una nova fornada de joves de Roses que prenen el relleu de l’anterior generació.

Les eleccions es van dur a terme en l’Assemblea de socis celebrada el passat dissabte 11 de Març, on va sortir escollida la Junta presidida per Pau Magester. El president sortint, Gerard Teixidó, va acomiadar-se de l’associació rememorant els moments viscuts i els esdeveniments que l’Embranzida va dur a terme a Roses des de la seva fundació l’any 2008 fins a la seva aturada, l’any 2013.

La nova Junta Directiva estarà formada també per Pau González, com a Vicepresident; Laura Bellod com a Secretària; Adrià González com a Tresorer; i Pol Aznar, Meritxell Burgas, César Cordero, Gerard Estévez, Sergi Felip, Cristian Fuertes i Iuri Negre com a vocals.

Pau Magester, estudiant de Medicina de 20 anys, ha agraït a l’anterior Junta la feina feta i ha manifestat les ganes que té la nova Junta, un grup d’onze joves de Roses d’entre 18 i 28 anys, de tirar endavant un nou projecte amb l’Embranzida Jove.

L’Embranzida Jove de Roses va néixer el mes de Gener de l’any 2008 i compta fins a la data amb un total de 167 socis. Durant els anys que va estar activa, l’associació va fer tot tipus d’activitats a la vila, des de concerts i discomòbils a la platja, passant per excursions, gimcanes, fires, teatre o colònies.

La nova Junta té ara nous projectes que, sense oblidar l’essència de l’Embranzida, suposaran una reestructuració de la programació ajustada a les noves realitats, tant pels socis de sempre, com pels nous joves que s’hi vulguin apuntar.

En aquest sentit, molt aviat es reactivaran les xarxes socials de l’associació, on s’hi podrà trobar tota la informació relacionada amb el dia a dia de l’associació, les activitats que es duran a terme, i de com fer-se soci. 

Embranzida  Jove