Torna l’atletisme de competició a Roses amb la II Cursa Badia de Roses

II Cursa Badia de Roses

Després de l’èxit assolit l’any passat en la seva primera edició el Club Atletisme Roses preveu superar les inscripcions a la II Cursa Badia de Roses

II Cursa Badia de RosesLa competició en l’atletisme en el seu estil més pur es tornarà a viure amb la celebració de la segona edició de la Cursa Badia de Roses, prevista per al pròxim 12 de març.

Prova esportiva que com l’any passat també tindrà el seu caire solidari, ja que “enguany farem una aportació a una entitat social sense ànim de lucre. L’any passat ho vam fer per l’Associació Tramuntanets, i aquest any per a l’Associació Catalana de Moebius i l’any vinent volem ajudar a una altra”, ha manifestat Pere Sastre, president del Club Atletisme Roses, organitzador de la prova.
Així del preu de la inscripció 1 euro anirà destinat a Moebius. Inscripcions que els organitzadors preveuen superar les de l’any passat, quan en la seva primera edició van participar gairebé 300 corredors esdevenint un èxit tant de convocatòria com d’organització.

Pel que fa a la vessant esportiva assenyalar que la Cursa Badia de Roses tindrà dos recorreguts com en la seva primera edició. Un de 5 km i un altre de 10 km, que sortint i arribant aproximadament des de les portes l’escola Narcís Monturiol, transcorrerà pel passeig marítim per arribar al lateral del C-260 i endinsar-se pels carrers de Santa Margarida i tornar tot seguit pel mateix passeig, enllaçant els darrers metres amb l’Avinguda de Rhode fins arribar a meta. Els corredors de la distància llarga arribaran fins a l’empresa naviliera Nàutic Center i baixaran fins a la bocana de Santa Margarida, i els del cursa de 5 km giraran cap al passeig marítim a l’alçada de la discoteca Chic per anar en direcció al passeig i tornar després cap a Roses.

Recollida de dorsals

La recollida dorsals està previst fer-la un dia abans de la competició, “seguint l’experiència de l’any passat i que va anar molt bé, i es farà a l’envelat de la plaça Frederic Rahola de 4 de la tarda fins a les 7 del vespre”, ha assegurat Sastre.

Cursa de competició

El president del Club Atletisme Roses afirma que en aquesta Cursa Badia de Roses “hi pot participar qualsevol, tothom és benvingut, però cal matisar que a diferència de la Cursa de la Dona, en aquesta no es pot fer caminant per tal de no col·lapsar la circulació de vehicles, ja que per seguretat es tallaran carrers al trànsit rodat”.

Descomptes en la inscripció per a grups de 10 o més atletes

Si sou un club o bé un grup d’amics de 10 o més corredors podreu beneficiar-vos d’un descompte especial per participar en la II Cursa Badia de Roses, ja que el Club Atletisme Roses ofereix a cada atleta un preu de 10 € per a la distància llarga (10 km) i 7 euros per a la curta (5km).
Oferta, però, que té caducitat i és vigent fins al 28 de febrer, ja que a partir de l’1 de març pujarà a 11 i 8 euros per a les respectives distàncies.