Tornen els campaments de la IAEDEN als Aiguamolls

IAEDEN-Salvem l'Empordà

Els monitors d’aquests campaments de la IAEDEN són joves que van participar quan ells eren infants

IAEDEN-Salvem l'EmpordàDesprés d’uns anys sense campaments d’estiu als Aiguamolls, la IAEDEN-Salvem l’Empordà recupera aquest estiu una de les seves activitats tradicionals, és a dir, els campaments de natura al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

Campaments pels quals han passat molts dels socis actuals de l’entitat. La iniciativa ha sortit del grup d’esplai Remena-rocs de la IAEDEN-Salvem l’Empordà: els joves d’aquest grup s’han format com a monitors i ara organitzen els campaments en els que ells van participar de petits. L’experiència dels monitors veterans de la IAEDEN-Salvem l’Empordà i els seu gran coneixement del Parc Natural, junts amb l’entusiasme de la nova generació per transmetre el respecte i l’estima de la natura, convertiran aquests campaments en una aventura inoblidable.

Es proposen tres torns perquè nens i nenes entre 6 i 13 anys puguin conèixer un dels espais protegits de la comarca i aprendre a gaudir de i amb la natura.

Les inscripcions pels tres grups de campaments s’obriran l’1 d’abril: el Campament Granota (6-9 anys, del 24 al 27 de juny), el Campament Cigonya (6-9 anys, del 27 al 30 de juny) i el Campament Llúdriga (10-13 anys, del 3 al 12 d’agost).

Els socis de la IAEDEN-Salvem l’Empordà tindran un descompte especial i les inscripcions abans del 14 de maig també tenen una rebaixa. Més informació i inscripcions a la pàgina web de l’entitat iaeden.cat