Mes de paraules

Tornen els “Vermuts Musicals” de La Fraternal de Roses

Els “Vermuts Musicals” de La Fraternal Roses mariden les matinals dels diumenges el talent de grups i cantants de casa nostra amb la gastronomia de l’Empordà

Un cop finalitzada la temporada alta estival a Roses, quan la marxa masiva de turistes és una evidencia, La Fraternal torna a la rutina d’abans de l’estiu. Rutina divertida, per cert, si ens referim als matins dels diumenges, on rosinc i rosinques, a més dels visitants del cap de setmana, poden tornar a gaudir dels “Vermuts Musicals” del bar més emblemàtic de Roses.

Així, mentre es degusta el vermut, ja sigui el de tota la vida composat d’escopinyes, olives, anxoves, seitons o patates braves, o ja sigui, si bé de gust, el més generós, que es tracta d’una taula d’embotits de l’Empordà, podem maridar totes aquestes viandes amb la música de grups com D Gremlins o cantautors/es com ara Madamme Mustash i Norfeu, entre d’altres artistes locals, tant de Roses com de la comarca.

En definitiva, passant un matí de diumenge petant la xerrada amb els amics i familiars a la terrassa de La Fraternal de Roses mentre degustem la gastronomia i la música de casa nostra, és una opció que, com deia aquell, s’ha de viure i gaudir almenys un cop a la vida.

D Gremlins, per començar a activar les papil·les gustatives

I aquest proper diumenge els encarregats d’inaugurar els “Vermuts Musicals” d’aquest mes de setembre serà el grup rosinc D Gremlins, que emplenarà de rock la terrassa de La Fraternal.