Tornen les vetllades musicals al Castell de Llers

Música al Castell de Llers

Aquest diumenge Maria Gibert, Marta Torres i Júlia Casañas oferiran un concert de música clàssica al Castell de Llers

Música al Castell de LlersEl castell de Llers acull aquest proper diumenge a la tarda un concert de música clàssica. Concretament un concert d’arpa de la jove música local Maria Gibert acompanyada de Marta Torres, amb la flauta, i Júlia Casañas, amb la viola.

Aquesta primera proposta de música clàssica és la continuïtat hivernal de l’exitós cicle ‘Música al Castell de Llers’ que es va fer durant tres nits de dissabte d’estiu amb les actuacions de Two Cats, Geenway Musics i No Problemo.

D’acord amb el to hivernal s’ha canviat de dia i d’hora. Per això el concert, pensat per a totes les edats, es fa diumenge a les 7 de la tarda a la sala noble del recinte del castell.

Maria Gibert es va iniciar amb l’arpa a l’escola de música La Flauta Màgica de Figueres als 6 anys amb la professora Abigaïl Prat i ara estudia al Conservatori Superior de Música del Liceu, a Barcelona. Ha tocat amb la Jove Orquestra de l’Auditori de Girona i amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, entre d’altres, i ha guanyat dos cops el segon premi del concurs nacional d’arpes ArpaPlus i l’any passat va guanyar el primer premi, a Salamanca. Gibert, amb Marta Torres (flauta) i Júlia Casañas (viola) formen el Süsses Trio, grup de cambra del Conservatori Superior de Música del Liceu.

Les organitzadores del concert, Nuri Linares i Anna Admetlla, valoren “molt positivament el fet de poder tornar a obrir a tothom el magnífic espai recuperat del castell”, amb la previsió d’organitzar noves propostes culturals a banda dels concerts de diferents estils musicals portats a terme fins ara.