Tot a punt per acollir aquest cap de setmana el Festivalet de Roses

Festivalet de Roses

Roses prepara un cap de setmana de música, gastronomia i paisatge durant el Festivalet

El cap de setmana del 9 i 10 de novembre torna el Festivalet de Roses, una de les propostes més singulars de música en directe que es fan a Catalunya i que es caracteritza per celebrar concerts minimalistes de música indie i electrònica sobre la sorra de la platja de la Badia de Roses durant la posta de sol, els quals es complementen  amb una selecció de gastronomia local, ja sigui en format de tastets, en format de menús gastronòmics o, com a novetat, amb la proposta anomenada Les Postres del Sol

Dissabte 12.30, platja de les Botxes
La vigatana Carla Serrat mostrarà la seva elegant proposta de synthpop analògic i presentarà els temes del seu nou disc  Kill a Feeling (Great Canyon Records).

Dissabte 16.30h, platja de la Perola
Una de les veus amb més força de l’escena indie en anglès a Catalunya, Marion Harper, farà un repàs als seus dos discos, “Cotton Candy” i “Hydrangea”, on combina el caràcter amb la dolçor.

Dissabte 18h, platja de la Perola
La proposta energètica i ballable arribarà amb Cala Vento, un duet que només  amb guitarra, bateria i veu, proposen una catarsis sonora que fluctua entre el rock i l’intimisme.

Diumenge 12.30h, platja de les Botxes
El duet Marcel Làzarra i Júlia Arrey presentarà el seu chill-out on exploren sonoritats mestisses a base d’objectes quotidians.

Diumenge 17.00h, platja de la Perola
El cantautor Solsonès, Roger Mas, presentarà  embolcallat per la posta de sol les seves cançons més emblemàtiques i poemes que ha musicat d’altres autors compartint històries d’anhels i enyorances. 

Gastronomia
La proposta gastronòmica es composa, tant dissabte com diumenge,del Pica-Tasta, uns tastets gastronòmics a la Platja de les Botxes (d’11.30 a 14h) per gaudir de vuit restauradors i vinaters locals; del Menú del Festivalet, en el qual hi participaran dotze de restaurants  amb menús específics que van dels 14 als 37 euros; i com a novetat, amb la proposta Les Postres del Sol en el qual participen tres establiments i on el preu de les postres delicatessen coincideix amb l’hora de l’última posta de sol del certamen: 5,33 euros. 

Per a més informació cliqueu AQUÍ

CONCURS D’INSTAGRAM
El Concurs d’Instagram del Festivalet demana publicar fotografies amb les etiquetes #postadesolroses i #visitroses a http://www.instagram.com/festivaletroses

Bases del concurs clicant AQUÍ.