Cinema a la Fresca

Tot a punt per celebrar demà, 12 de maig, el IX Aplec de Falconera de Roses

L’Aplec de Falconera és una trobada de la ciutadania de Roses per gaudir de la natura i una arrossada popular en un paratge envoltat de pins i amb unes immillorables vistes al mar  

 IX Aplec de Falconera de RosesAquest diumenge, 12 de maig, un any més, i ja van 9, se celebrarà l’Aplec de Falconera, una jornada lúdica per passar en família i que serveix a la vegada per commemorar la recuperació a favor de la Vila de Roses d’aquests terrenys al ben mig del Parc Natural del Cap de Creus de gran valor paisatgístic i mediambiental.
Uns terrenys que l’Ajuntament els va adquirir l’any 2006 a l’Estat espanyol un cop el Ministeri de Defensa va abandonar les instal·lacions militars que hi havia.

Així, amb aquest Aplec de Falconera se celebra aquesta recuperació de l’espai natural per al gaudi públic general.

En aquesta edició, com en les anteriors, se celebraran diferents activitats dirigides a la mainada, com l’espectacle a càrrec de Lali BeGood, i al públic en general fins arribar l’hora de dinar, cap a les 13:30 hores, que és quan es començarà a servir l’arrossada elaborada per a l’ocasió, que tothom podrà degustar de manera gratuïta.

Cal assenyalar que tothom que hi vagi a Falconera haurà de portar plat, got, coberts i beguda.

Els assistents, a diferencia de l’any passat si que podran fer postres i el cafè (en al cas que no el portin) a Falconera, ja que està prevista la presencia d’un  Foods Trucks.

Tren Roses Exprés a 2 €

El Tren Roses Exprés tornarà a fer el servei de transport fins a Falconera per aquelles persones que disposen de mitja de transport, però, a diferencia d’anys anteriors, tindrà un cost de 2 € per anar i tornar.
El motiu no és altre que evitar l’abús que es produïa en ocasions, que en ser gratuït la gent reservava uns quants tiquets per anar i després no es presentava a l’hora per assistir a l’Aplec.

Per desplaçar-se fins al paratge les sortides tindran lloc des de la taquilla del tren (situada a la plaça de les Botxes) a les 11 i a les 12 hores, mentre que els recorreguts de tornada es realitzaran a les 17.30 i a les 18.30 hores.