Tot el Nadal de Roses a la butxaca

Tot el Nadal de Roses en un llibret

Tot el Nadal de Roses en un llibret

L’Ajuntament de Roses ha editat en un llibret totes les activitats que es faran a Vila durant les festes de Nadal

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses ha editat el llibret “Nadal a Roses”, on es recullen totes les activitats que tindran lloc a la població per celebrar les festes nadalenques, organitzades tant pel propi consistori com per diferents entitats.
La guia o llibret s’ha publicat en català, castellà i francès i recull també un llistat de restaurants, hotels, pensions i càmpings i un plànol de situació amb les ubicacions dels mateixos.

Així, “Nadal a Roses” permet consultar les dates i horaris de realització de les quines de l’AE Roses, dels tallers de fanalets de la Biblioteca, de la festa de Cap d’Any, de la Cavalcada de Reis, del Saló Infantil i de l’àmplia programació d’activitats lúdiques i culturals que s’organitzen a Roses entre el 14 de desembre i el 6 de gener.

A més del programa d’actes, s’ofereix també un llistat de restaurants on s’especifiquen els diferents serveis que els establiments ofereixen durant aquestes festes (carta habitual, menús especials de Nadal i Cap d’Any i revetlla), així com les seves adreces, telèfons de contacte i webs informatives. Una relació d’hotels, pensions, bed & breakfast i càmpings completen la guia, que també incorpora un plànol de situació de restaurants i establiments d’allotjament.

El llibret es distribueix des dels equipaments municipals (SAC, Oficina de Turisme, Biblioteca,…) i establiments col·laboradors habituals del municipi, i també es pot consultar en format digital des de les pàgines web www.roses.cat o visitroses.cat.