Tot just després de la seva aturada tècnica la Piscina de Roses obrirà les inscripcions

Piscina Municipal de Roses

Les inscripcions s’obriran el 13 de setembre per poder gaudir d’un extens programa d’activitats aquàtiques i esportives que ha preparat la Piscina de Roses per  mantenir-se en forma al curs 2018-2019

Piscina Municipal de RosesCom ja vam informar el passat dia 24 d’agost, la Piscina de Roses romandrà tancada des del proper dissabte, 1 de setembre fins al dimarts dia 11, Dia Nacional de Catalunya per la seva aturada tècnica anual.

Així, tornarà a obrir les seves portes el dia 12 de setembre, i tot just un dia després, el 13, la instal·lació aquàtic-esportiva obrirà les inscripcions per poder participar en els cursos d’activitats aquàtiques adreçat a totes les edats, nivells i necessitats.
Des dels programes de nadons i d’aiguajoc fins als d’adults, passant per totes les etapes del procés d’aprenentatge de la natació: aprendre a nedar, domini del medi aquàtic, natació esportiva i natació sincronitzada, així com natació federada a través del club. A més, la instal·lació continua oferint els programes de salut d’activitat aquàtica per a gent gran i activitat terapèutica d’esquena. Els cursos, qe enguany comptes amb més de 300 places disponibles, són trimestrals i amb renovació automàtica per a qui no es doni de baixa i  s’impartiran des de l’octubre fins al juny.

Per la seva banda, el pack fitness presenta una àmplia i diversificada oferta amb 20 tipus diferents d’activitats i una oferta de 79 sessions setmanals, que es distribueixen en diverses franges horàries per poder arribar a tots els públics. Inclou activitats de salut i condicionament físic (cardiovasculars, musculars, mixtes, en el medi aquàtic, preventives…), com ara ara TRX, Spinning, zumba, aiguagim, aerodansa, tonificació, pilates, estiraments, Power disc, Body mind… Les novetats de la darrera temporada (Kangoo Power, Strong by Zumba i High Intensity Interval Training) tenen continuïtat aquest curs, que també incorporarà Aqua Cross, una activitat en el medi aquàtic de 30 minuts, d’intensitat elevada i adreçada a persones que ja tinguin una base de condició física.

Inscripcions període preferencial

Cal destacar que les inscripcions s’obriran el dia 13 de setembre per a les persones abonades a la Piscina, participants d’un curs durant els tres trimestres 2017-2018 que no hagin fet la reserva de plaça i participants d’un curs durant l’estiu 2018.

Inscripcions per al públic en general

I a partir del 17 de setembre  s’obrirà el període d’inscripcions per al públic en general.

Els cursos de natació a l’octubre s’iniciaran l’1 octubre

Tot i que del 12 al 15 de setembre ja hi haurà sessions virtuals d’spinning, i les sessions de Pack Fitness entrarà en funcionament el 17 de setembre, l’inici dels cursos de natació s’iniciaran l’1 d’octubre,

Tota la informació sobre les inscripcions i activitats es pot consultar clicant AQUÍ.