Tot a punt a la Piscina de Roses per fer esport i tenir cura de la teva salut per aquest nou curs 2014-15

Piscina Municipal de Roses

Activitats aquàtiques, Pack Fitness i Tallers esportius conformen el programa d’activitats de la Piscina de Roses per al nou curs 

Piscina Municipal de RosesL’inici dels cursos està previst per al 29 de setembre, mentre que el pack fitness entrarà en funcionament el proper 15 de setembre. Les inscripcions s’obren el 15 de setembre per a abonats i participants en cursos anteriors, i a partir del dia 17 per a públic general.

Cursos d’activitats aquàtiques

Per a totes les edats, els nivells i les necessitats. Des dels programes de nadons i d’aiguajoc fins als d’adults, passant per totes les etapes del procés d’aprenentatge de la natació: aprendre a nedar, domini del medi aquàtic i natació esportiva. A més, continuem oferint els programes de salut d’activitat aquàtica per a gent gran i activitat terapèutica d’esquena. Hi ha 300 places disponibles per a les inscripcions, que començaran el 15 de setembre.

Pack fitness

18 tipus diferents d’activitats, diverses franges horàries, per a tots els gustos i 73 sessions setmanals d’activitats de salut i condicionament físic (cardiovasculars, musculars, mixtes, en el medi aquàtic, preventives…). Zumba®, TRX®, Spinning®, aiguagim, aerodansa, tonificació, Pilates, estiraments…

Tallers

Durant tot el curs escolar, s’ofereix el taller de gimnàstica abdominal hipopressiva, imprescindible per participar a les sessions d’hipopressius programades dins l’oferta del Pack fitness. Es tracta d’un taller d’una hora i mitja de durada, que es realitzarà els dissabtes al matí (una sola sessió).

Cal remarcar que l’inici dels cursos està previst per al 29 de setembre i el Pack fitness entra en funcionament a partir del 15 de setembre. A partir d’aquestes dates d’inici, tant els cursos com el Pack fitness segueixen un calendari únic que es poden consultar a la web de la piscina de Roses o al programa d’activitats editat que podeu recollir a les seves instal·lacions. Cal destacar que, del 15 al 27 de setembre, l’oferta del Pack fitness és de 62 sessions a la setmana i que, a partir del dia 29, ja entra en funcionament la totalitat de la programació.

Pel que fa a les inscripcions, la Piscina Municipal ha programat dos períodes. El preferencial, a partir del 15 de setembre, al qual s’hi poden acollir les persones abonades a la Piscina de Roses, els participants en un curs durant els tres trimestres 2013-2014 que no hagin fet la reserva de plaça i els participants en un curs durant tot l’estiu 2014. Les inscripcions generals per a la resta de persones interessades s’obrirà a partir del 17 de setembre..

Podeu trobar el calendari, preus i altres informacions d’interès a través de l’espai web de la Piscina Municipal.