Tot a punt a Roses pel naixement d’una nova estrella de la música, Alberto del Puerto

Alberto del Puerto

Ja fa dies que les entrades per assistir a la presentació com a cantant del rosinc Alberto Del Puerto al Teatre Municipal de Roses estan exhaurides

Alberto del PuertoAlberto Del Puerto és un rosinc de 18 anys que avui farà la seva presentació oficial com a nova estrella de la cançó.
Una presentació que es portarà a terme al Teatre Municipal de Roses i en el qual el jove rosinc presentarà les 5 cançons que composen el seu primer EP ‘Sigo soñando’.

El mateix cantant ha manifestat, tot just quan falten poc menys de 6 hores per a que es pressenti en societat com a nova estrella la cançó  que “estic amb moltes ganes de pujar a l’escenari i compartir la meva música amb el públic, perquè es tracta la música es tracta de compartir”.

Tot just després del concert, que començarà a les 21 hores, Alberto Del Puerto signarà tant els CD’s com la foto escollida per majoria pels seus seguidors del Facebbok a tot aquell que li demani.

Els títols que les 5 cançons que composen el primer EP d’Alberto Del Puerto, produït pel prestigiós productor de The Monkey Sound, Xavi Pérez, són els següents:

  • Sigo soñando (cançó que dóna títol al treball discogràfic)
  • Emigrar hasta tu corazón
  • En mi cajón
  • Se perderà
  • Cuando tú estàs cerca

Alberto del Puerto (AdP)

Alberto del Puerto
Alberto del Puerto en la foto más votada pels seus seguidors del Facebook i que signarà aquesta nit

Alberto del Puerto va néixer a Roses un ple estiu de 1995, concretament un 20 de juliol.
Ja des de ben petit va mostrar el seu interès per la música, segurament influenciat per la gran passió que els seus pares sentien per aquesta.
I quan Alberto va complir els 7 anys, Loli i Eugenio, que així es diuem els pares de la c criatura, van decidir comprar-li la seva primera guitarra. Una decisió que van portar a terme al veure que el jove Alberto no parava de tocar una i altre vegada la del seu progenitor..
Amb la seva nova i flamant guitarra AdP va iniciar-se primer en el món de la música, i formar-se després com a músic.

Cal destacar que mai va assistir a classes de cant, però tot i així, i de forma autodidacta va aconseguir desenvolupar i modelar la seva pròpia veu com a cantant.

Durant la seva infància va assistir a diferents concerts d’artistes que ell mateix admirava com Manolo García, Alejandro Sanz, Antonio Orozco, Fito & Fitipaldis, Mannà o Paco de Lucía, entre d’altres.

Als 12 anys decideix continuar el camí d’aprenentatge amb la guitarra i va començar a estudiar música clàssica. Dos anys més tard, va incorporar el flamenc als seus coneixements musicals, mentre que, simultàniament, va començar a conrear altres gèneres, utilitzant ja la guitarra elèctrica.

Als 16 anys, quan va començar a composar les seves primeres cançons, va ser el moment que Alberto es va adonar del que realment volia: Dedicar-se a la música.
I les seves primeres passes davant un escenari els va donar gràcies al seu pare, que va decidir crear el grup Planeta 13, amb el qual va fer les seves primeres incursions en escenaris a nivell local i comarcal.

I va ser ara fa uns mesos que va tenir l’oportunitat de conèixer al que ha estat para ell el seu guia, els seu mestre en el món del música, el productor de The Monkey Sound, Xavi Pérez.
En un principi, Pérez, va acceptar les aptituds artístiques d’Alberto del Puerto en el seu estudi. Unes aptituds, un talent, que va portar al productor a proposar al jove rosinc a gravar el seu primer treball discogràfic.
Un treball que Alberto del Puerto presentarà aquesta nit al Teatre Municipal de Roses amb el títol ‘Sigo Soñando’.