Cinema a la Fresca

Tot un encert fer els concerts de Festa Major de Roses a la Ciutadella

Festa Major de Roses 2021
L'exlíder d'Obrint Pas, Xavi Sarrià, i la seva banda van ser els encarregats d'oferir el segon i últim concert de la Festa Major de Roses

Músics i públic han gaudit de dos nits de la Festa Major de Roses a l’incomparable marc de la Ciutadella

Hi havia el Village on la gent podia menjar, beure i petar la xerrada. Al fons, l’espai de concerts, on a sobre l’escenari actuaven artistes catalans de primera línia.

I tot en un marc envoltat de cultura, de patrimoni, d’història, de tota la història que atresora la Ciutadella de Roses.

Així han transcorregut dues nits d’estiu, dues nits de la Festa Major de Roses. Dues nits de concerts, la primera a càrrec del grup Doctor Prats, i la segona amb l’espectacle de l’exlíder d’Obrint Pas, Xavi Sarrià, on la gent ho ha gaudit a la seva manera, la majoria asseguts a la seves cadires ubicades a la zona dels concerts i la gran minoria asseguts a les cadires del Village fent el toc i petant la xerrada mentre gaudia també de la música, tot i que sense veure als artistes. No els hi calia.

Per tot plegat és pot dir que la substitució obligada per la pandèmia de l’indret de les Barraques per la Ciutadella per poder celebrar els concerts de la Festa Major de Roses, ha estat un encert. “El fet d’adaptar l’escenari copiant, perquè no dir-ho, el format del Festival Sons del Món ha funcionat molt bé”, ha assenyalat el regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez.