Tota la programació de les activitats de Palau-saverdera per les Festes de Nadal

Nadal a Palau-saverdera

Una cantada de nadales a l’Ajuntament va servir per donar el tret de sortida als actes previstos per aquest Nadal a Palau-saverdera

Nadal a Palau-saverderaUna cantada de nadales portada a terme dissabte als jardins de l’Ajuntament de Palau-saverdera, la benvinguda a la llum de Nadal i l’encesa de l’arbre dels desitjos va ser el tret de sortida de la programació nadalenca del municipi.

Una activitats al voltant del Nadal que s’encetaran aquest dissabte 19 de desembre amb l’Animació Infantil a càrrec de Marietta Contacontes que es durà a terme a les 6 de la tarda als jardins de l’Ajuntament, per tot seguit celebrar el Tió Solidari, per la qual cosa s’anima als veïns i veïnes a portar llegums, llet, oli, llaunes de tonyina, sucre, farina, arròs i cacau en pols.

El dilluns, 21 de desembre, es portarà a terme el Taller de Centres de Nadal. Una activitat gratuïta a càrrec de l’Associació de Veïns de Palau-saverdera que es desenvoluparà al l’Hotel d’Entitats a les 5 de la tarda.
Cal portar material de casa per a la seva creació, com espelmes, boles, llaços…

El dissabte, 26 de desembre, hi haurà un concert del Grup Vocal Nàiade a l’Església, organitzat per l’Associació de Veïns i l’Oncolliga. L’entrada per assistir a l’actuació musical, que es farà a les 12 hores, és gratuïta, només s’haurà de fer una aportació voluntària per a la delegació del càncer de Palau-saverdera, Pedret i Marzà i Vilajuïga de l’Oncolliga.

El dissabte, 2 de gener, de 10 a 12 hores al menjador de l’escola es portarà a terme un Taller de Fanalets a càrrec de l’AMPA. Per als socis és gratis, per la resta 2 euros

A les 6 de la tarda es farà entrega, per part de tots els nens i nenes del poble, de la carta al Patge Reial, el qual farà entrega d’un petit regal a cadascú dels petits i petites.
Es poden adquirir els sobres a l’Ajuntament al preu de 2 euros. Hi haurà jocs tradicionals i inflables per a la mainada.

El dimarts, 5 de gener, se celebrarà la Cavalcada dels Reis Mags amb l’arribada de Ses Majestats a la Font de Dalt per fer un recorregut fins a l’Ajuntament, on l’alcaldessa donrarà la benvinguda i els entregarà la clau del poble perquè puguin entrar a totes les cases i deixar els seus regals.
Després del parlament dels Reis Mags es farà la crema de l’arbre dels desitjos i una enlairada de fanalets.

Mercat artesanal

Els dies 19 i 20 de desembre, durant tot el dia, hi haurà un Mercat artesanal al Jardí de la Generalitat amb paradetes de tot tipus, talles i activitats per a la mainada. Si voleu muntar la vostra parada heu de trucar a l’Ajuntament al 972 55 23 37.