Tota la seva amplia oferta turística està donant a conèixer l’Ajuntament de Roses arreu l’estat espanyol

Oferta turística de Roses

Fèlix Llorens explicant l'oferta turística de Roses

Roses es dóna a conèixer a la premsa especialitzada de Madrid, València, Saragossa i Bilbao

Oferta turística de Roses
Fèlix Llorens explicant l’oferta turística de Roses

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses està realitzant aquests dies una ronda de presentacions a diferents capitals de l’estat, amb la finalitat de donar a conèixer la seva àmplia oferta en turisme esportiu, familiar, cultural i gastronòmic entre la premsa especialitzada en el sector turístic.

Encapçalats pel regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Fèlix Llorens, membres de l’Àrea de Turisme han visitat aquesta setmana Madrid i València  per participar en les trobades amb periodistes especialitzats. Acompanyats per l’equip de l’empresa de comunicació contractada per a la promoció de Roses en el sector turístic espanyol, la qual ha estat l’encarregada de contactar amb els periodistes i de gestionar la logística de les presentacions, Llorens ha pogut presentar extensament, en les dues sessions celebrades fins al moment, la important oferta i potencial que Roses ofereix com a destinació turística a qualsevol època de l’any.

Les sessions es van iniciar amb una explicació del regidor acompanyada d’imatges il·lustratives de tots els atractius que posseeix Roses. La història grega i romana, la Ciutadella, el Castell de la Trinitat, les privilegiades vistes sobre la badia, el turisme de natura, les nombroses rutes (megalítica, Cap de Creus, olivars…), els esports nàutics, l’oferta d’oci i serveis com a destinació familiar, les platges i cales, i la prestigiosa gastronomia, són alguns dels aspectes tractats.

A continuació, els responsables de la presentació van atendre individualment les consultes i peticions dels diferents periodistes participants durant el transcurs d’un dinar, per tal de poder aportar totes les dades i material requerit d’una forma distesa, i donar a conèixer així la destinació en profunditat.

I si aquesta setmana s’ha donat a conèixer l’oferta turística de Roses a Madrid i Sevilla, està previst fer-ho la setmana entrant a Saragossa, el dia 4 de maig, i a Bilbao el dia següent, dia 5.