Un total de 14 equips va presentar el Base Roses C.F. reivindicant els valors de l’esport

Base Roses C.F.
Els 14 equips del Base Roses C.F. que es van presentar per aquesta temporada 2016-17

El Base Roses, premi al ‘Fair Play’ de 2ª Catalana concedit per primer cop per la Federació, va presentar el equips que disputen aquesta nova temporada de futbol 2016-17 i en la que el club celebrarà 20 anys de la seva creació

Base Roses C.F.
Els 14 equips del Base Roses C.F. que es van presentar per aquesta temporada 2016-17 amb les pancartes reivindicant els valors de l’esport

Catorze equips del Base Roses C.F. amb uns 210 jugadors distribuïts en l’Escoleta, Prebenjamí de 1er any, Prebenjamí de 2any, Benjamí Promoció, Benjamí Preferent, Aleví C, Aleví B, Aleví A, Infantil, Cadet, Juvenil B, Juvenil A, 4ª Catalana i 2ª Catalana, es van presentar davant la seva afició el passat dissabte al camp municipal de la Vinyassa.

Una presentació en la que es voler reivindicar, “donar rellevància als valors de l’esport com ara el respecte, l’amistat, el companyerisme, la diversió o el fair play”, va destacar el president del club, Baldiri Ricart.
Valors reflectits mitjançant una pancarta pels diferents equips a l’hora de sortir quan eren nomenats pel directiu del club, Josep Mª Martínez, en presència de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan.

20è aniversari i objectius de la temporada

En el transcurs de la temporada 2016-17 el Base Roses C.F. celebrarà el 20è aniversari de la seva fundació, per la qual cosa “estem preparant una sèrie d’actes que s’aniran planificant i desenvolupant sobre la marxa”, va desvetllar Ricart. En quant als objectius marcats per aquesta temporada 2016-16, el president del Base Roses C.F. va manifestar que “lògicament és el manteniment de la categoria del primer equip, del Juvenil, el Cadet i l’Aleví, i respecte al segon equip i l’Infantil és quedar el més a dalt possible sense renunciar a res”.

Premi ‘Fair Play’ lliurat per la Federació Catalana de Futbol

La Federació Catalana de Futbol va instaurar la temporada passada el premi ‘Fair Play’ al joc net. Premi que el màxim organisme del futbol català va lliurar per primer cop al Base Roses C.F. El club rosinc va ser mereixedor d’aquest guardó pel seu interès i preocupació per un jugador rival, concretament el porter de l’Anglès, que va resultar ferit de gravetat després d’un xoc fortuït contra un davanter del Base Roses. “Va ser una jugada dramàtica”, va recordar Baldiri, “perquè el noi es va empassar la llengua, va patir un traumatisme cranioencefàlic i el van haver d’evacuar en helicòpter, i clar tota la Junta, des de jo mateix fins als entrenadors anàvem trucant al seu club per saber com estava, fèiem un  seguiment del seu estat, ja que va estar en coma entre 10 i 15 dies”.

Jugador que actualment, un cop va sortir del coma, continua la seva recuperació.

Victòria davant l’Abadessenc

Dues hores després de l’inici de la presentació el primer equip es va enfrontar contra l’Abadessenc en partit corresponent a la novena jornada del Grup 1 de 2ª Catalana.
Partit en el que els rosincs es van retrobar, després de 1 empat i 4 derrotes consecutives, amb la victòria en guanyar per 2 gols a zero. Victòria, però, que no va arribar fins la minuts finals, quan el davanter Ivan Vargas va dos gols en dos minuts. Al 86 va fer el primer i un minut després, al 87 va sentenciar fent el 2 a 0 i sumar 3 punts que situen a l’equip dirigit per José Santos en l’onzè lloc amb 10 punts.