Totes les places sol·licitades per a les llars d’infants municipals de Roses per al proper curs han estat ateses

Casal d'estiu de les llars infants de Roses
Pati de la llar d'infants municipal Cavallet de Mar de Roses / Foto: Arxiu

Cap nen o nena s’ha quedat sense plaça i tots l’han pogut fer a la llar d’infants escollida com a primera opció

El total de les 104 sol·licituds presentades per entrar a les dues llars d’infants municipals de Roses, Cavallet de Mar i El Franquet, han pogut ser ateses, a més de haver pogut adjudicar a tothom la llar escollida com a primera opció.
Les places que han quedat vacants s’aniran ocupant al llarg del curs amb les noves incorporacions previstes.

La reunió de seguiment de matriculacions a les Llars d’Infants Municipals de Roses mantinguda recentment entre el regidor d’Ensenyament, Marc Danés, la tècnica del Departament i les directores de les dues llars, ha constatat que la totalitat de sol·licituds de matrícula presentades per part de les famílies de Roses per al curs 2019-2020, han estat ateses. 

Concretament, la llar d’infants Cavallet de Mar ha ocupat 3 places del curs de P0, 23 de P1 i 20 de P2, quedant encara 8 vacants (5 a P0 i 3 a P1), que permetran fer front a les noves altes que es puguin produir al llarg del curs. Pel que fa a la llar El Franquet, s’han ocupat 3 places a P0, 20 a P1  i 35 a P2, i queden 16  vacants (5 a P0, 6 a P1 i 5 a P2).

Cal destacar que totes les famílies que havien sol·licitat plaça han pogut matricular els seus fills i filles a la llar municipal que havien escollit en primera opció.