Totes les places sol·licitades per a les llars d’infants municipals de Roses per al proper curs han estat ateses

Pla d'obertura de centres educatiu

Pati de la llar d'infants municipal Cavallet de Mar de Roses / Foto: Arxiu

Cap nen o nena s’ha quedat sense plaça i tots l’han pogut fer a la llar d’infants escollida com a primera opció

El total de les 104 sol·licituds presentades per entrar a les dues llars d’infants municipals de Roses, Cavallet de Mar i El Franquet, han pogut ser ateses, a més de haver pogut adjudicar a tothom la llar escollida com a primera opció.
Les places que han quedat vacants s’aniran ocupant al llarg del curs amb les noves incorporacions previstes.

La reunió de seguiment de matriculacions a les Llars d’Infants Municipals de Roses mantinguda recentment entre el regidor d’Ensenyament, Marc Danés, la tècnica del Departament i les directores de les dues llars, ha constatat que la totalitat de sol·licituds de matrícula presentades per part de les famílies de Roses per al curs 2019-2020, han estat ateses. 

Concretament, la llar d’infants Cavallet de Mar ha ocupat 3 places del curs de P0, 23 de P1 i 20 de P2, quedant encara 8 vacants (5 a P0 i 3 a P1), que permetran fer front a les noves altes que es puguin produir al llarg del curs. Pel que fa a la llar El Franquet, s’han ocupat 3 places a P0, 20 a P1  i 35 a P2, i queden 16  vacants (5 a P0, 6 a P1 i 5 a P2).

Cal destacar que totes les famílies que havien sol·licitat plaça han pogut matricular els seus fills i filles a la llar municipal que havien escollit en primera opció.