Fira de la Rosa de Roses

Tothom gaudeix de la Festa d’Abril de Roses

Festa d’Abril de Roses
Albert Tarradas i Ignasi Mulleras a l'entrada de la Festa d'Abril de Roses

Els números 1 i 2 a les eleccions del Parlament de Catalunya per Vox Girona, els rosincs Albert Tarradas i Ignasi Mulleras, no van voler perdre’s la inauguració de la  Festa d’Abril de Roses

Són rosincs, un per naixement i el segon perquè resideix, i tots dos optaran a les eleccions del Parlament de Catalunya per Vox, Albert Tarradas com a candidat de les comaques gironines i Ignasi Mulleras com a segon de la llista.

I aquest passat divendres, Tarradas que ha estat diputat per Vox al Parlament en la passada legislatura, finalitzada el passat de març, i Ignasi Mulleras, portaveu actual de la formació a l’Ajuntament de Roses, no van voler perdre’s la inauguració de la Festa d’Abril de Roses.

Tarradas va voler tornar a casa seva “perquè m’agrada ser partícip d’aquestes activitats com aquesta, que és molt tradicional per totes les persones que van venir fa molts anys d’Andalusia i que ens han portat les seves tradicions, i venir a Roses a celebrar la Fira d’Abril és passar-s’ho bé i estar envoltat d’alegria”.

Per la seva banda, Mulleras va mostrar-se content, primer per la presència del candidat per Vox Girona a les eleccions del 12 de maig “perquè Albert Tarradas forma part de Roses”, i segon per la pròpia celebració de la Festa d’Abril en assenyalar que “aquesta festa és ja una tradició a Roses i nosaltres som un grans defensors de les tradicions”.

Sens dubte, durant aquests dies, des de divendres que es va inaugurar, fins avui diumenge que es clausura, tothom gaudeix de la Feta d’Abril de Roses.