Tots els polítics de Roses s’esmenten en el testament del Rei Carnestoltes, però no precisament per heretar

Carnaval de Roses 2016
La pena per la pèrdua del Rei Carnestoltes va ser insorpotable per als seus súbdits

La lectura del testament del Rei Carnestoltes, cremat minuts abans posa fi al Carnaval de Roses 2016

Carnaval de Roses 2016
La pena per la pèrdua del Rei Carnestoltes va ser insorpotable per als seus súbdits

Amb un dolor indescriptible de les seves vídues i dels milers d’amics i súbdits que es congregaven al carrer, fins i tot alguns d’ells es rebolcaven per terra en no suportar una pena tan gran, es va fer el seguici mortuori del Rei Carnestoltes.

Un Rei Carnestoltes que ha estat l’amo de Roses durant 4 dies, els que han durat el Carnaval de Roses. Quatre dies de festa i disbauxa que han acabat amb la seva vida. I com va deixar en el seu testament se’l va incinerar a peu de platja.

I parlant del testament, el Rei Carnestoltes es va recordar dels polítics de Roses, però no precisament per deixar-les quelcom en herència, no, sinó per batejar-los amb el títol d’una pel·lícula.
Llegit per les integrants de La Minúscula Teatre, el testament deia, per exemple, que a l’alcaldessa Montse Mindan li aniria bé el títol de ‘Princesa per sorpresa’, a Carles Pàramo el de ‘El último Mohicano’, als dos regidors de Gent del Poble, “La extraña pareja’, al quatre d’ERC, ‘Els quatre genets de l’apocalipsi’, als dos del PSC ‘El hundimiento del Titanic’, als dos regidors del PP ‘Centauros del Desierto’, al regidor de Ciutadans, ‘Espartaco’, i al regidor d’Unió ‘Solo ante el peligro’.

Tot seguit de llegir el testament el membre de l’Associació Amics de les Festes i Tradicions de Roses, Kiko Abad, acompanyat pel president de l’entitat, Jordi Prat, l’alcaldessa Montse Mindan i el regidor de Festes, Francesc Giner li van fer entrega a l’Alfons Magester, conegut per tothom com el ‘Campaner’ de l’Ànec d’Or, en reconeixement al foment de les tradicions locals.

Un lliurament que va donar pas al ball amb l’Orquestra Swing Latino. Concert que va ser el punt i final del Carnaval de Roses 2016.