Tots els preinscrits als Casals Infantils de Roses obtenen plaça i s’obre la inscripció per a no empadronats

Casals d’Estiu de Roses

Els dies d’inscripcions d’aquesta nova fase per participar als Casals per part dels no  empadronats a Roses seran el 15 i 16 de juny

L’Ajuntament de Roses informa que la totalitat de nens, nenes i adolescents inscrits en alguna de les modalitats de casals que s’ofereixen a la població aquest estiu (Casal Esportiu, Infantil, Tardestiu, Estiu Jove i Aventura Jove), han obtingut la plaça sol·licitada.
El poder encabir a tota la mainada de Roses que va sol·licitar assistir als Casals, la regidora de l’Àrea de Joventut i Esports, Vero Medina fa públic que “s’obre una nova fase de preinscripcions, i durant els dies 15 i 16 de juny es poden apuntar nens i nenes no empadronats a Roses”.

Medina ha assenyalat que “es demana la mateixa documentació -que es pot consultar a l’enllça de sota- i ens posem a disposició dels pares i mares per qualsevol consulta al telèfon 972 25 24 00 amb l’extensió 554”

Enguany, les activitats que es desenvoluparan en els casals municipals d’estiu s’adaptaran a les necessitats específiques produïdes per la crisi sanitària, amb una oferta total de 970 places (entre els mesos de juliol i agost). Ara, un cop finalitzada la fase de preinscripció per a famílies residents a Roses, s’obre la convocatòria per a infants i joves de fora del municipi que vulguin inscriure’s. Aquestes preinscripcions es podran realitzar els dies 15 i 16 de juny, a través de inscripcions.roses.cat. Si els preinscrits en aquesta fase superen el nombre de places disponibles, es realitzarà un sorteig públic. 

Casals per a edats entre els 3 i els 16 anys 

El Casal Esportiu, adreçat a nens i nenes nascuts entre els anys 2006 i 2013 i el Casal Infantil (nascuts entre 2006 i 2016), tindran horari de matins de 9 a 13 h, mentre que el Tardestiu, que engloba la totalitat d’aquestes edats, oferirà tallers i activitats lúdiques durant la franja horària de tarda, de 16 a 19 h. Com a novetat i per atendre les peticions i necessitats de les famílies, enguany s’ofereix un servei d’acollida de 8 a 9 del matí. El servei de menjador es manté amb l’horari habitual de 13 a 15 h. El Casal Esportiu es realitzarà a les instal·lacions esportives municipals. El Casal de lleure Infantil i les activitats de Tardestiu, a l’escola Montserrat Vayreda. 

Pel que fa a l’oferta per als joves amb edats compreses entre els 12 i els 16 anys, disposaran de dues opcions de lleure. D’una banda, l’Estiu Jove, que enguany arriba a la seva divuitena edició amb gran èxit de participació. Es durà a terme al CAR Jove i oferirà jocs, taller i activitats recreatives. La novetat d’aquest estiu és l’anomenada Aventura Jove, que proposa treballar els valors i l’educació ambiental a través d’activitats d’aventura en el medi natural, com senderisme, caiac, snorkel, windsurfing, etc; projectes d’aprenentatge i servei; activitats d’educació ambiental i sortides. L’horari dels dos casals per a joves serà de dilluns a divendres de 9 h a 13 h, un dia a la setmana de 9 h a 19 h i comptarà amb una sortida mensual.  

Podeu consultar tota la informació referent a preus, horaris, preinscripcions i matrícula i informació complementària en el següent enllaç: