Tots els festivals de música de l’Alt Empordà a l’abast de tothom mitjançant una guia digital

Guia digital Alt Empordà Festivals de música

El Consell Comarcal difon una guia digital d’estiu amb l’oferta dels festivals de música i cultura

Guia digital Alt Empordà Festivals de músicaEl Consell Comarcal i l’associació Empordà Turisme han preparat, per segon any consecutiu, una guia digital que inclou tota l’oferta de festivals de música i cultura que s’organitzen durant els mesos de juliol, agost i setembre a la comarca de l’Alt Empordà.

Aquesta guia, que té la finalitat de facilitar la consulta de tots els festivals de música del territori, complementa el catàleg digital “Vols conèixer el nostre patrimoni cultural aquest estiu?”, amb les activitats d’estiu que es programen als museus, conjunts monumentals, centres d’interpretació i parcs naturals de la comarca, entre altres, perquè a través d’unes fitxes informatives es pugui descobrir el patrimoni cultural de l’Alt Empordà de forma molt visual i simple.

Amb el títol “Música, art i cultura i sensibilitat per a tots els gustos”, la publicació inclou una trentena de referències, amb tota la programació d’aquests festivals i els enllaços corresponents per tal de poder ampliar la informació. També es complementa amb dades de les principals mostres artístiques que es poden visitar a l’Alt Empordà durant la temporada d’estiu.