Tots els nens i nenes de Roses tenen plaça als Casals Municipals d’estiu, però s’ha de fer la inscripció

Casals d'Estiu de Roses

Des d’avui, 23 de maig i fins dimarts vinent, dia 31, s’ha de realitzar la inscripció del Casal Esportiu, el Casal Infantil i el Tardaestiu

Casals d'Estiu de RosesA partir d’avui, dilluns 23 de maig, i fins al proper dia 31 de maig, està obert el període d’inscripció dels Casals Municipals d’Estiu de Roses, és a dir el Casal Esportiu, el Casal Infantil i el Tardestiu.
Recordem que, gràcies a una modificació parcial del contracte amb l’empresa que els porta a terme, l’Ajuntament va poder ampliar les places per a que tots els nens i nenes empadronats a Roses, que ho van sol·licitar, participin en qualsevol dels Casals demanats.
Tot i això, és imprescindible confirmar la plaça, per tal, cal inscriure els nens i nenes dins el termini establert, a més de fer efectiu el pagament corresponent.

Inscripcions

Les inscripcions es poden cursar per internet a través de la web inscripcions.roses.cat, o bé presencialment al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament de Roses, de dilluns a divendres i de 9 a 14 hores.

El pagament s’ha de fer efectiu en els tres dies següents a comptar des del moment en què s’imprimeix el document d’inscripció. Cal recordar que en cas que no es realitzi el pagament en el termini corresponent, es perdrà la plaça.

En el cas dels participants en els casals d’agost, el termini d’inscripció i pagament s’allarga des d’avui, dilluns 23 de maig, fins al 23 de juny.

Podeu consultar requisits i procediment d’inscripcions en el díptic adjunt.