Tots tenim un mal dia, i diumenge el va tenir a Banyoles la Colla Castellera de Figueres

Colla Castellera de Figueres

La Colla Castellera de Figueres / Foto: arxiu

Mal dia el que van tenir diumenge els de la camisa lila a la Festa Major de Banyoles

Colla Castellera de Figueres
La Colla Castellera de Figueres / Foto: arxiu

Els castellers de Figueres es van desplaçar aquest passat diumenge a Banyoles per participar a la diada castellera amb motiu de la Festa Major del municipi. Els de la camisa lila es van marcar el repte d’aconseguir descarregar, durant la jornada, tres castells de set pisos.
El motiu va ser la caiguda de la caiguda del quatre de set amb agulla de la primera ronda que, sens dubte, va condicionar tota la diada als figuerencs.
Abans de la fatídica caiguda, però, la colla castellera de la capital de l’Alt Empordà va descarregar tres pilars de quatre simultanis per seguir amb el fatídic quatre de set amb agulla, que va pujar amb bones mides, però tot just quan l’enxaneta es començava a encavalcar va acabar cedint pel pis de dosos.
Cap dels castellers es va lesionar de gravetat però va deixar tocat al pom de dalt, descartant així els castells de set pisos.
Tots tenim un mal dia. Diumenge el va tenir la Colla Castellera de Figueres que tot i això els seus integrants van ser capaços de descarregar una torre de sis, un tres de sis amb agulla i un tres de sis.

La propera actuació de la Colla serà diumenge vinent a les 12 del migdia a Molins de Rei.