Mes de paraules

Tots x Terrades s’incorpora a la coalició de candidatures independents Tots x l’Empordà

Tots x l’Empordà
La portaveu de Tots x Terrades amb el president de Tots x l’Empordà, Carles Motas (dreta), i el vicepresident de la coalició, Agustí Ayats

Amb aquesta nova incorporació ja són 7 les adhesions de partits municipalistes de l’Alt Empordà a la coalició Tots x l’Empordà

El grup independent Tots x Terrades ha fet efectiva la seva incorporació a la coalició Tots x l’Empordà. Aquest grup, de nova creació i liderat per Magda Gil, és la setena adhesió a l’Alt Empordà a aquesta coalició de partits independents i municipalistes.

La candidata a l’alcaldia de Terrades, Magda Gil, explica que la llista de Tots x Terrades “neix per fer xarxa i liderar el projecte de canvi que tots volem”.
En aquest sentit, ha explicat que “afrontem els reptes presents per a una gestió responsable i ens posem al servei del poble i de la gent del poble”. Pel que fa la candidatura, Magda Gil explica que “som un equip integrat per persones valentes, decidides i compromeses, veïns i veïnes de Terrades que estimem el nostre poble i volem transmetRe confiança a la població per construir un futur millor per a Terrades”.

Per la seva banda, Agustí Ayats, vicepresident de Tots x L’Empordà, considera que aquesta incorporació és un pas més en la consolidació de la coalició a la comarca de l’Alt Empordà: “la nostra voluntat és aplegar sota el paraigües de Tots x l’Empordà la majoria de les llistes independents que es presentin a les eleccions municipals a l’Alt Empordà”. En aquest sentit, Ayats destaca també el creixement que està tenint la formació i ho atribueix al fet que “l’elector valora cada dia més que al seu ajuntament es presentin persones que prenen les decisions des del municipi i per l’interès del municipi i la seva gent com a únic objectiu, sense partidismes ni imposicions d’òrgans superiors”.

A la comarca altempordanesa, Tots x l’Empordà ja és present a Castelló-Empuriabrava (SOM), Roses (Gent del Poble), Llançà (Alternativa x Llançà), Palau-Savardera (Alternativa X Tothom), Figueres (Figueres Futur) i Maçanet de Cabrenys (Tots x Maçanet).