El Tour de França a Vela torna a Roses, enguany ho farà els dies 20 i 21 de juliol

Tour de França a Vela

Els espectadors van poder gaudir del Tour de França a Vela des del mateix espigó del port de Roses

El port esportiu de Roses acollirà la cinquena etapa  del Tour de França a Vela

Tour de França a Vela
Els espectadors van poder gaudir del Tour de França a Vela de 2015 des del mateix espigó del port esportiu de Roses

El Tour de França a Vela s’està consolidant com una de les proves nàutiques més importants del món. Aquest any, la competició se celebrarà del 8 al 31 de juliol amb sortida des de Dunkerque i final a Niça. La cinquena etapa tindrà arribada i sortida a Roses el 20 i el 21 de juliol.

Els 28 equips que hi competiran s’han reunit aquesta setmana a París per posar en comú les novetats que presenta l’edició d’enguany. Per tal de fer que el Tour de França a Vela sigui cada vegada més espectacular, s’han simplificat algunes regles. Els participants podran ser desqualificats si s’avancen en les sortides.

També es premiaran els vaixells que aconsegueixen un notable rendiment esportiu encara que no ocupin posicions de podi. I els espectadors podran disfrutar més de l’espectacle amb una zona que es crearà especial per a cada etapa. S’instal·larà una pantalla gegant per poder seguir la competició. Tots els equips participants portaran càmeres a bord per tal de poder fer una retransmissió més espectacular del Tour de França a Vela.

La caravana publicitària que acompanyarà el Tour durant totes les seves etapes també donarà molts premis als assistents.