Tramuntanets celebra aquest dissabte la seva primera gala benèfica

Primera gala benèfica de Tramuntanets

Una gala que serà eminentment musical i en la que intervindran talents consagrats com a novells del panorama musical rosinc

Primera gala benèfica de TramuntanetsL’Associació Tramuntanets té molts de col·laboradors a Roses disposat a donar un cop de mà, col·laboradors “que volien fer alguna cosa amb i per nosaltres, i no trobàvem les dates ni l’espai per portar-lo a terme, i des de finals de l’any passat estem preparant la primera gala benèfica que se celebrarà aquest diumenge, 16 d’abril al Teatre Municipal”, ha desvetllat la Vocal de l’entitat, Soraya Giménez.

Aquesta gala benèfica, que s’iniciarà a les 19 hores, serà eminentment musical ja que a part de l’actuació de les alumnes de l’Escola de Dansa Mònica Lucena, intervindran músics consagrats del panorama musical roscinc, com Pablo Guirao i Tobies Stein, així com el guitarrista Luís Alejandro, que ho farà amb el grup Jarapa, i el grup Rumba Tramuntana. I músics rosincs més novells com són els integrants del grup D-Mentes.

En el transcurs d’aquest espectacle musical està previst “sortejar un sopar per a dues persones, una planxa de cuina, gentilesa de Comercial Llevant, un pack de bellesa per gaudir a l’Estètica Cuida’t, i una guitarra donada per D-Mentes signada per tots els músics que actuaran a la gala”, ha avançat Giménez.

El preu de l’entrada per assistir a aquest primera Gala Benèfica de Tramuntanets és de 6 euros. Entrades que es podran adquirir el mateix dia de l’espectacle, el 16 d’abril, a partir de les 17 hores, tot i que els que vulguin comprar-la abans a les taquilles del teatre de Roses aquest dijous i divendres de 12 a 14 hores. Cal destacar que a cadascú dels assistents se li donarà una tira de números per participar en el sorteig.

Els diners que es recaptin a la Gala els destinarà Tramuntanets pel Casal d’Estiu que organitza cada any per als seus associats.

Associació Tramuntanets

Tramuntanets és una associació sense ànim de lucre, creada a principis de l’any 2009. Està formada per pares i mares de nens amb discapacitats físiques, psíquiques, intel·lectuals i/o sensorials, tant de Roses com de la comarca de l’Alt Empordà.

Cada any, davant la demanda, acullen més nens i nenes amb les seves famílies, sense importar la seva nacionalitat, cultura o creences.

Els objectius d’aquesta entitat social són lluitar per la igualtat de drets i oportunitats pels seus associats, millorar la seva qualitat de vida tant la dels petits com de les seves famílies i treballar pel seu desenvolupament.