La Transpyr es podrà fer l’any vinent en la modalitat de relleus

Transpyr Coast to Coast

Diferents moments de la sortida de la Transpyr 2017

Modalitat ideal per als qui volen viure l’ambient Transpyr i la missió Coast to Coast en companya de les seves amistats, repartint-se la meitat dels quilòmetres de cadascuna de les etapes  

Transpyr Coast to Coast
Diferents moments de la sortida de la Transpyr 2017

Amb l’afany de compartir la plenitud de viure la màgia de la travessa dels Pirineus, Transpyr Coast to Coast llança una nova fórmula per assolir aquesta prestigiosa missió: la Transpyr C2C Relay, modalitat de relleus que es pot afrontar en equips de dos o quatre ciclistes. La nova modalitat, que ja té obertes les seves inscripcions, ofereix la possibilitat de descobrir aquesta inoblidable aventura d’una forma divertida i en companyia d’amics, sense renunciar a gaudir dels privilegiats paisatges dels Pirineus i compartint l’extraordinària missió d’unir en grup el mar Mediterrani i el Cantàbric.

C2C Relay està dirigit també als ciclistes que tinguin ganes de formar part d’una de les deu millors proves de MTB del món, segons National Geographic, però que no han tingut el temps suficient de preparació per afrontar la travessia completa de 780 km. Amb aquesta fórmula es plantegen etapes d’entre 40 i 60 quilòmetres diaris per a cada relleu, de manera que l’esforç queda repartit mentre que la satisfacció de formar part del paisatge canviant i del selecte recorregut, és completa.

El funcionament és molt senzill: el primer relleu pren la sortida amb el gran grup de participants, tant si es tracta d’un ciclista sol o en parella, i té la missió d’arribar fins al segon avituallament de cada etapa. Els seus companys faran aquest recorregut en vehicle propi i esperaran en aquest punt, amb les seves bicis preparades, l’arribada dels seus amics. El ritme de pedaleig permet que abans puguin anar a trobar els seus companys a diferents llocs de pas del recorregut, de manera que el contacte entre el grup és permanent.

A meitat d’etapa, canvi de ciclistes

I arribats a meitat de l’etapa es produeix el canvi. Els ciclistes hauran d’intercanviar-se el geolocalitzador (en equips de dues persones) o els GPS (equips de quatre que roden en parelles) abans d’invertir els papers, i els que fins ara havien conduït i animat els seus col·legues afrontaran damunt de la bici la segona part de l’etapa fins a la línia de meta, on ja els esperaran de nou els seus companys, amb ganes de compartir rialles, impressions i records. L’ordre de participació pot modificar-se, de manera que tots podran experimentar les il·lusionants sortides i les emotives arribades a meta.

El reglament que regeix la modalitat C2C Relay és el mateix que el de Transpyr Gran Raid BTT, que es pot consultar aquí.