Els tres ciclistes de Roses assoleixen el repte i són ‘Finishers’ de la Transpyr 2017

Transpyr Coast to Coast 2017

Els tres ciclistes de Roses (d'esquerra a dreta), Xavi Serrano, Àlex Mínguez i Guerau Carrion, són 'Finishers' de la Transpyr Coast to Coast 2017

Els esportistes del Club Ciclista Roses arriben al Mar Cantàbric després de 7 dures jornades de ciclisme pels Pirineus per assolir el repte de la Transpyr

Transpyr Coast to Coast 2017
Els tres ciclistes de Roses (d’esquerra a dreta), Xavi Serrano, Àlex Mínguez i Guerau Carrion, són ‘Finishers’ de la Transpyr Coast to Coast 2017

211 ciclistes dels 400 que van sortir de Roses van finalitzar ahir a Hondarribia la Transpyr Coast to Coast 2017, entre els quals s’hi trobaven en Guerau Carrion, corrent de manera individual, i l’Àlex Mínguez i en Xavi Serrano, que ho van fer en la modalitat de parelles.

Tots tres van rebre el diploma de ‘Finishers’, és a dir, que vol dir que han completat totes les 7 etapes, des de Roses a Honadarribia, en el control de temps previst per l’organització.

Els supervivents de la Transpyr van haver de realitzar els 97 km (2.300 metres de desnivell positiu) de la darrera etapa “en la que més pujades dures hem trobat, fins el punt d’haver de caminar, empentant la bici, en diversos trams. Aquí no regalen res, ni tan sols l’últim dia”, va afirmar un content Guerau en haver aconseguit el repte per tercera vegada. Al 2015 ho va aconseguir en la modalitat de carretera, i l’any passat ho va tornar assolir, però en BTT.

I  enguany, a més Carrion ha quedat en la 78 posició de la general, “un resultat que supera de lluny el que esperava aconseguir”, va confessar.

Una posició que els altres dos rosincs, l’Àlex i en Xavi no van poder superar per culpa dels problemes mecànics en la bicicleta d’aquest últim. Pràcticament tots els dies han hagut de lluitar per a que el canvi de marxes funcionés amb la normalitat suficient per completar les etapes, ja que la cadena se li sortia constantment. En Xavi, ja va sortir de Roses amb una bicicleta amb peces d’altres bicis, després que poc dies abans de la sortida de la Transpyr es trenqués el quadre de la bici amb la que tenia previst fer la prova.

Un infortuni que l’han acabat pagant tots dos ciclistes en no poder assolir una millor classificació, però que no els ha impedit assolir el repte de creuar els Pirineus unint el Mar Mediterrani amb el Mar Cantàbric i rebre el diploma de ‘Finishers’.