Suquet de peix de Rose

Tres dies de Festa amb el Nadal Jove a Roses

Rebosteria, còctels sense alcohol, quina, enlairada de fanalets i molt més hi haurà durant els tres dies de festa, del 27 a 29 de desembre, al CAR Jove per donar la benvinguda al Nadal

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roses ha preparat entre el 27 i el 29 de desembre un programa d’activitats per als joves del municipi amb edats compreses entre els 12 i els 29 anys. Taller de còctels sense alcohol, quina, discjòquei, taller de rebosteria, gimcana i enlairada de fanalets, són alguns dels actes previstos, tots gratuïts, per celebrar les festes nadalenques.

El tret de sortida el donarà dimecres 27 de desembre el taller “Fem la Quina”, que tindrà lloc a la tarda a les instal·lacions del CAR. L’endemà al matí, l’Aula Gastronòmica de Roses acollirà el taller ‘Rebosteria de Nadal’, conduït per la nutricionista Clàudia Presas, mentre que la tarda estarà dedicada a l’activitat Gimcana Nadalenca (de 16 a 18 h), que donarà pas tot seguit al taller de flojitos, còctels sense alcohol, impartit pel Centre de Distribució d’Aliments i que mostrarà com gaudir de begudes sorprenents i refrescants de manera saludable.

L’endemà, dia 29, arribarà l’hora d’acomiadar el programa del Nadal Jove amb una festa al passeig Marítim (a l’alçada de la rambla Ginjolers), i que comptarà amb una xocolatada amenitzada per la discjòquei Alegre i, com a acte de cloenda, una enlairada de fanalets que omplirà el cel de desitjos.

Totes les activitats són gratuïtes, però cal tenir en compte que la quina, el taller de rebosteria i la gimcana nadalenca, requereixen inscripció prèvia, que ja es poden realitzar al CAR Jove.