Tres ferits lleus en un espectacular accident de trànsit a Roses

Accident espectacular a Roses
Estat en el que van quedar la furgoneta en i el turisme (imatge petita) després de l'accident

El sinistre es va produir quan un cotxe es va aturar en un pas de zebra que hi ha a toca al Carrefour de la C-260 per deixar passar un vianant

Accident espectacular a Roses
Estat en el que van quedar la furgoneta en i el turisme (imatge petita) després de l’accident

Al voltant de les 14 hores d’ahir divendres la Policia Local de Roses va rebre l’avís d’un xoc entre dos vehicles al km 44,3 de la C-260, tram de la via on justament hi ha un pas de zebra, uns 100 metres abans de l’entrada al Carrefour Market.

El sinistre va succeir quan un turisme es va aturar per deixar pas a un vianant, rebent el fort impacte per darrera d’una furgoneta Renault Traffic.

Sortosament, tot i l’espectacularitat de l’accident (com es pot comprovar a la foto per l’estat en el que van quedar els vehicles implicats), només es va haver de lamentar tres ferits lleus, el conductor de la furgoneta  i les dues dones que ocupaven el turisme, les quals van haver de ser tretes pels Bombers de dins del vehicle.

Totes tres persones van ser evacuades a l’Hospital de Figueres.

Al lloc dels fets es van desplaçar 3 patrulles de la Policia Local de Roses, 4 dotacions de Bombers i 3 ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques.

A les 15 hores es va restablir la circulació.