Tres jugadors del Club Bàsquet Roses es proclamen campions de Girona del ‘Circuit 3×3 FCBQ’

Circuit 3x3 FCBQ

Marc Abad, Pol Plana i Marc Font aniran a Barcelona a jugar la final del 'Circuit 3x3 FCBQ' com a campions de Girona

En Marc Abad,  Pol Plana i Marc Font, de l’equip Infantil Verd del Club Bàsquet Roses, disputaran al final a Barcelona com a campions de Girona

Circuit 3x3 FCBQ
Marc Abad, Pol Plana i Marc Font es van proclamar campions de Girona del ‘Circuit 3×3 FCBQ’ 

El 3×3 és una modalitat de l’esport del bàsquet que està agafant molta notorietat a Catalunya. Tant és així que la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), va presentar el passat mes de gener el ‘Circuit 3×3 FCBQ’. Presentació que va comptar amb la presència de diferents jugadors, àrbitres i representants de diferents institucions del món del bàsquet, i on es van donar a conèixer el calendaris i les 10 seus a tot el territori, on els guanyadors/es de cada categoria, de Mini fins a Sènior, seran els que participaran a la gran final, que acollirà Barcelona.

I aquest passat dissabte, 24 de març, els jugadors Marc Abad,  Pol Plana i Marc Font, integrants de l’equip Infantil Verd del Club Bàsquet Roses, que dirigeix Cinto Berta, van guanyar la final territorial d’aquest circuit ‘Circuit 3×3 FCBQ’, que es va disputar al Pavelló de Fontajau.

Una fita que a Berta, com a pare, el fa “molt feliç, a l’igual que als pares de l’Abad i en Plana”. I com a tècnic, considera que per a tots tres jugadors “és una experiència molt enriquidora que els permet gaudir d’una variant del bàsquet”. Una variant, el 3×3, “en la que transició defensa-atac és molt ràpida, que fa que el joc sigui d’un ritme molt intens, i en el que els jugadors han de posar en pràctica tots els fonaments de tècnica individual assolits durant els entrenaments”, va explicar Cinto Berta. 

El campionat assolit a Girona pels tres jugadors rosincs deixa palès que els fonaments tècnics assolits en els entrenaments els van posar molt bé en pràctica durant el torneig, de tal manera que tots tres tindran l’oportunitat de proclamar-se campions de Catalunya d’aquesta nova modalitat, però per això haurem d’esperar al 25 d’agost, data prevista per disputar la final ‘Circuit 3×3 FCBQ’ a la categoria Infantil Masculí.