Tres persones intoxicades lleus en l’incendi en una casa a Cistella

Bombers de la Generalitat

Les tres persones han estat evacuades pel Sistema d’Emergències Mèdiques a l’Hospital de Figueres

Bombers de la GeneralitatA les 01.58 hores d’aquesta matinada, els Bombers de la Generalitat eren alertats d’un incendi en una casa de dues plantes  del carrer Lladó número 2, a Cistella.

Els Bombers, que han activat vuit dotacions, han comprovat que el foc hauria començat a la primera planta. Les tres persones que en el moment de l’incendi es trobaven a l’interior de l’immoble s’han confinat a la terrassa de la segona planta. Un dels inquilins ha estat evacuat a l’exterior amb l’autoescala, i els altres han pogut sortir, acompanyats pels Bombers, tan bon punt el foc, que ha afectat totalment les dues plantes, ha estat apagat cap a les 03.00 hores de la matinada. Un cop ventilat els efectius s’han retirat i està previst que aquest matí l’arquitecte municipal revisi l’immoble per determinar si hi ha danys estructurals.

Les tres persones han estat evacuades pel Sistema d’Emergències Mèdiques a l’Hospital de Figueres per intoxicació lleu per inhalació de fum. Fins al lloc, també s’hi han desplaçat efectius dels Mossos d’Esquadra.