Tret de sortida a la 3ª edició de la Cursa Badia de Roses

3ª Cursa Badia de Roses

La tercera edició de la Cursa Badia de Roses incorpora com a novetat la Cursa Kids dirigida a la gent jove

3ª Cursa Badia de RosesEl Club Atletisme Roses ja té data per a la celebració de la III Cursa Badia de Roses. Serà el diumenge 11 de març, que correspon al segon cap de setmana d’aquest mes, igual que l’any passat. I no es cap coincidència fer-ho per aquestes dates, sinó que té el seu motiu, ja que “coincideix amb la Marató que es fa a Barcelona, i per tant, per la nostra demarcació no se celebra cap cursa, i és més factible tenir una bona participació donant l’oportunitat a tots aquells atletes que vulguin competir però sense fer una distància llarga com la de la marató”, h explicat el president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre.

Així, l’11 de març, dins la Cursa Badia de Roses, es tornaran a celebrar dues distàncies, la de 5 km i la de 10.000 metres, amb la novetat enguany que tindrà lloc una altra competició, la Cursa Kids, “sí, hi ha molts atletes que venen amb la família, i amb aquesta prova també podran participar els seus fills”, ha afirmat Sastre, per remarcar que “també és una manera més d’impulsar i difondre la pràctica de l’esport entre els més joves”.

Cursa solidària enguany a benefici de FADIR

La Cursa Badia de Roses, a part de desenvolupar-se en un marc incomparable, té des de la seva creació un caire solidari, ja que destina 1 euro de cada inscripció a una entitat social de Roses. El primer any es van destinar els diners a l’Associació Tramuntanets, el segon a l’Associació Catalana de Moebius i, enguany, la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, FADIR, serà la beneficiària dels diners que es recaptin.

Per aquest motiu, l’objectiu del Club Atletisme Roses vol superar la participació de la segona edició, que ja va deixar la de la primera, “està clar, sempre es vol superar l’assolit en passades edicions, i en aquest cas sabent que a més atletes hi participin més solidaritat hi haurà, doncs encara millor”, ha afirmat Pere Sastre.